valborgsMÄSSOAFTON !

Yes, idag är det valborg.. Vad ska man säga så? Grattis? :s Eller Glad valborg:s Esh jag vet inte.. Men firas ska det göra att våren är här :D

Klockan halv elva igår kväll var det nån jäkel som kastade sten påmitt fönster så det nästan sprack ! Å jag hatar när folk gör så så jag ropade på mamma för jag blev lite rädd.. Sen blev det lite så att vi lekta spioner genom köksfönstret.. å där står alexandra.. liten och söt som skäms för att hon har väsnats! "får jag sova hos dig" säger hon med en liten röst så att man ska tycka synd om henne. Jaja, bara att öppna dörren !
Var jätte mysigt att sova tätt med hennes håriga ben och hennes ryckningar ,)

Nu har hon åkt hem för att göra sig iordning.. Ikväll åker vi upp till sthlm å gör oss lyckliga och firar valborg.. Med dom tre pojkarna och Maaary !! !Happy Happy!

Ha en bra Valborg allihopa och ta det lugnt :)

Pussssssss
 

Myyys

Den här veckan har gått som smör i stekpannan! helt otroligt vad fort det har gått!
Igår näe jag kom hem försökte jag vila upp mig på soffan, när jag precis hade somnat till så ringer Alexandra.. Det finns fan inge värre när någon stör en i sin goda sömn. Men ja, det var väl bara att skita i det och gå ut.
Gick en liten vända.. Gick hem till mig och råkade somna i soffan båda två. Förstår inte vad alex har för ryckningar när hon sover.. dom är varken mysiga eller sköna att bli träffad på.
Vi vaknade pigga och fräsha iaf ;).. Gick till mälaren och tog oss en fet 150 grammre med pommes :d haha.. Satt ute på uteserveringen ja, mer än 2 timmar iaf. Var många som kom och gick under den tiden kan jag säga.. Men myysigt var det :)
Sen gick vi hemm och myste framför tv:n. Hon gick sedan i princip hem och jag somna. Tidigt och bra.

Nu är klockan snart nio, och jag gick upp för drygt en timme sen :s
Får se vad dagen bjuder på ;)

På måndag åker jag och alexandra till sthlm :)
Det blev tydligen valborg där endå :P


puss å haaaajdå !!


Nyfräsch? ;)

Har haft en helt underbar hel i sthlm.. Två ggr på Burger King, jag skulle kunnat gått dit en tredje, en fjärde och en femte gång .. Men vi tänkte beshärska oss !
Lite då och då hoppade vi på bussar som tog oss till ställen jag iaf aldrig har sett. Det kan jag strongt rekomendera, man får se så mycket mer :D och självklart så är det enormt mysigt att bara sitta på en buss när man är lite trött och man vet att man inte behöver gå av på länge, och när man väl hoppas av så hoppar man bara på nästa ;D
Tråkigt att vi inte hann träffa Sandra när hon väl var uppe .. marco som hade planerat så mycket ;)

Fick dock gå upp klockan sex imorse.. segt som attans.. Det täääär verkligen på en när man själv måste gå upp medan den andre kan ligga kvar i timmar. Jaja :s
Proppans fullt på tunnelbanan, och tur hann jag precis med den!

Nu ikväll tänkte jag bli lite mer fräsch än vnligt så jag tänkte tappa upp ett bad och lägga lite ansiktsmask å lite hårinpackning å såg verkligen fram emot en avkopplad stund.. Men när jag precis hadelagt mig så såg det ut som att vattnet blev lite brunt. och det blev bara brunare.. haha, kasta mig uppoch ropa på mamma! Tydligen så var ledningarna inte så rena, haha ! sådär sket det sig.. :s

Men, imorn är en ny dag. Då ska ci baka till projektet, Karin ska hämta oss på tågstationen :D ska bli roligt..
Kommer vara spänd i början, men jag litar på henne ;)

Hare gött!

åh, så luftigt!

Tisdagen bjöd faktiskt nästan bara på bra och trevliga saker.. Har inte mkt att klaga på idag iaf!
För det första;

Karin tog sitt körkort :d Mycket grattis!
Vi fick sponsor till boken.. Mycket glädjande!
Helena öppnade sin hjärna och kom på att hennes kusin bor bara några meter från skolan. Genom att hon kom på det mitt i allt, så förenklas studendagen sååååå mycket, Mycket Mycket MYCKET fnissigt och glädjande ;)
Jag hittade troligtviiis min studentklänning :)  Mycket lättande
Jag och Helena kom på att; Vi kan faktiskt ha högklackat på studenten! Vi tar bara studenten EN gång.. Pain?! Okej, då får det bli så, skitsamma ! Skitsamma om vi inte kan gå i veckor efter det, skitsamma om vi stukar mitt i paraden och börjar blöda! En gång!!! Vi står ut! Förhoppningsvis.. Ett par extra skor kommer iaf vara några meter ifrån oss.. Mycket bra!
Marco är ledig hela helgen. :). Mycket fiiint

Det enda som var dåligt var att;
Vi missade tåget med en timme (men hade vi inte det hade vi inte hittat klänningen ;)
Maten vi lagade på matlagningen smakade skit och mjöl!

Jag är glad :) Det är bra!


Pirates of the hood :s

image105


vafan säger man ?!?!?!?!?!?!

Bläääääääääääää

08:18, åkte jag och mamma till sthlm, för att leta efter den här såkallade "Studentklännigen".
Eftersom inget var öppet när vi kom upp så gick vi och fikade, två mackor, en kaffe och en dricka, för 115 spänn! Halleluja! Man bli ju inte ett dugg lurad :P när det var nere ringe marco och sa att han var nere vid tunnelbannan, så mamma började springa :P haha! Å alla som stod utanför Åhléns å väntade på att det skulle öppna, stod med öpnna käftar och kollade på :P Jaja, det var väl bara att springa efter då! Träffade marco i en minut kanske..:P Å så förtjust i mina pussar det var han ju inte heller:S

Sen bar det av.. Efter 40 minuter inne på en affär med ungefär 10 testade klänningar å allt var det var så blev mitt temprament inte på topp! Man ju sammanfattade att det bar utför !

För att ta en paus gick vi till Kungsträdgården för att mamma ville se deras träd ;P, där passade vi på att leka turiser också!

Efter 20 testade klänningar till, och tio av dom fick jag inte av mig och en mamma som bara står och garvar och inte hjälepr till så vill jag bara därifrån..
Så vi lade det på hyllan för att åka till marco istället.. Då blev jag glad! Mamma blev lite väl imponerad som hon brukar bli..där satt vi nån timme..
Sen åkte vi hem i princip, med ett par trosor till mamma!
VAD SKA JAG GÖRA NUUUUUUUUUUUUUU?!?!?!??!!? GÅ NAKEN?!?!?!

När jag väl var hemma började Alexandra och cissi gnälla på mig, som jag vet inte vaaaaaad :P.. Tur var det nog att jag inte följde med eftersom mitt huvud sprack och min mage mådde illa. Gick jag lade mig klockan nio.. på en lördagkväll! Nej, men det e luugnt !!!

Nu kommer marco, så nu är det hans tur att få hanskas med mitt temprament, för det har inte gått ut än kan jag ju säga !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asså varför kan det bara inte finnas en klänning för alllllllllllllllllllllllla???

        Hemgjorda brownies, hemgjord cheescake, hemgjord blåbärspaj å grädde å lite bäääär.. MUMMMA!:)


Hallå!

Heej ;)

Håltimme, håltimme och håltimme!

Ja, så lätt kan man sammanfatta den här dagen.. Finns inte så mycket mer att säga..
Jag o Helena satt väl mesta tiden och vänta på lekttion..Sen sitta och vänta på åget en timme :P Som fattig student så är det bäst att man bara sitter ner än att ränna på stan. Det brukar sluta odugligt ! ;P
Somna på soffan när jag kom hem..Vaknade pigg och fräsch ;P Lagade mat till mamma o pappa å diskade :P
Satte mig sen ner och pluggade klart historia uppsatsen, Jag tycker den duger iaf !
Sen senare nu ikväll har jag varit på promenad med mammi.. Skönt å prata av sig efter det som "hände" ikväll!

För att sammanfatt den här dagen tydligare, så kommer lte bilder ;)



           

    

Älska MER!?

Ni vet den här nya reklamen om MER, älskaa meeeer! Hon som säger själva "berättelsen", brunetten! Vart känner jag igen henne ifrån?!? Jag håller på att bli tokig!
Snälla berättta för miiiiiig!
Jag vet att jag sett henne nånstans.. på tv typ :P

Påskdagen :)

Varför tar den mesta tiden på den här bloggen att fundrar ut en Rubrik?!? För det första så är det ju inte den som är viktigaste och för det andra så suger dom oftast, så det spelar ingen roll hur mycket tid man funderar för det blir endå bara strunt. Som idag!! "Påskdagen"? :S Jag är bara så clever !

Nu ska jag försöka skriva något ointressant också, eftersom jag gnäller på alla andra att uppdatera bloggen så måste väl jag också det :P

I torsdagskväll åkte jag hem från sthlm.. Längtade hem ;P.. Tog det lungt på kvällen!
På fredagen tog jag med Alexandra, my lover ;), till Eskilstuna (saknar dig staden när det är lov ;)
skulle köpa en tröja som jag letat hela sthlm över.. Hittade den men ville inte ha den :P.. Happ så var det bara en timme och 40minuter kvar tills tåget gick hem :)
Köpte iaf lite linnen och örhängen.. Sen fick Alexandra en liten present av mig för att hon så språngt följde med även fast hon bara hade drygt 44kr på kortet, som senare räckte till en hambrugare på doncan för henne ,)

På kvällen tog jag och pappa en runda med bilen.. När vi parkerade på Ica så märkte jag att övningskörsskylten hade lossnat !!!!!! Inte undra på att alla hade kört upp i arlset på mig! Fast dom brukar ju inte visa respekt iavsett om man har skylten på eller ej ;P.. Jaja, ingen skada skedd, men olagligt var det ju :P

Igår var det påskamiddag.. Hade käkat för mycket godis hela dagen så jag orkade ingen mat ! usch då!
Snart kommer marcopolo.. Sen ska  vi ner till morfar å spela bingolotto och käka pizza.. Jag tror marco vill döda mig sen !!!!!!!

EN GLAD FORTSATT PÅSK ÖNSKAR JAG ER ALLA:D:D:D

2 månader kvar til studenten påminnde my mig nyss om !!!!! Tack för den ;)

HJÄLP!

Asså, ni får usräkta mig.. Men nu måste jag få dela med mig av mina känslor och funderingar!
Detta såkallade HUMORPROGRAMMET "HJÄLP"! Vart nånstans är det roligt? Vart sitter humorn i det hela !?!?
Varje gång jag ser reklamen av att den har kommit ut på DVD nu så blir jag bara mer äcklad och mer fundersam över vart nånstans det är roligt!
Har kankse sett ett avsnitt av det och sen en del snuttar! Och skrattade inte en enda gång.. Om det ska föröska vara lika kul och underhållande i pauserna :P som Hey baberiba så är det långt långt ifrån sitt mål!
Varje skämt handlar om sex.. Eller att nån är sjuk i huvuvet elelr han nån sjukdom! Visst är det roligt med sex.skämt och så vidare. det är inte det. Men när vuxna DUKTIGa komiker annars, sätter upp tanborstar i muttan och när killen går och får utlösning hela tiden och är helt blöt i byxan, det är ju fan baar äckligt! Och när dom lägger sig framför tåget för att ta självmord, sånt sker ju nästan varje dag just nu !
Nej, alltså! Detta har inte gått hem hos mig!. Ni får gärna icke hålla med mig, men nu har jag sagt mitt och det här såhär jag tycker ;P vare sig ni vill eller inte! Så äre! :P


Förutom mina åsikter; så är jag i sthlm den här veckan. Det är perfa för min del! Ska snart åka in till stan å shoppa lite smått tror jag nog, det förtjänar jag! Sen ska jag åka in till resturangen och få lite stek med riktigt goda pommes och deras egna bearniesås:D MMHMHM MUMMA !!!

Inget fint väder idag dock:( tur att vi passade på häromdan att gå en promenad vid djurgårn och gamla stan med våra solbrillor och en glass i hand:D



A juste, ni som vet att jag har gått länge och letat efter ett par vita tyskor, har ju äntligen fått dom. Storlek 36, och dom är ÄNDÅ för stora!! No mersy!!!!!!!!!!!!!

PUSSS !!!!!!!

Elin, Sandra och Helena HELG :D

Japp.. Det har det varit för fulla muggar. Men nu är den över, Helena har gått hem till sig och Sandra har åkt upp till Sälen :(

MEN ; helgen har varit jätte mysig iallfall :) Mycket har hänt och mycket har inte hänt ;p UNGEFÄR SÅ KAN MAN SAMMANFATTA DET! För att inte gå in på detalj på allting så kan jag väl berätta att det har varit familjemiddag med wallinder; Vi har myst, kollat på film, ätit oss äckligt tjocka och mätta, skrattat, bowlat, en vann och en förlora ;), Och en kom i mitten.. Vi har gått, gått, och gått, handlat, käkat pizza i sängen samtidigt som vi kollat på postkodsmiljonären, vi har fulat oss med kort, vi har rapat och äcklat oss (inte alla, mest bara EN) ..Vi har sovit och vaknat upp sen.. Vi har kramats i sömnen, även fast det inte var meningen.. Ja, å lite till, som inte går att nämna!
Orkar inte skriva mer, för jag är trött, måste sova ut nu ;P
Tack pluttisar för en fin helg !!!!!!

Nu är det LOV, och ikväll åker jag upp till Stockholm så jag blir glad och lycklig !!!

Delar med mig med EN LITEN DEL av alla bilder ;)