Another Sunday..

Japp, så är det! En till Söndag är snart förbi igen och skola imorn!

I fredags åkte jag upp till Stockholm.. Gick lite på stan, själv. Jag känner mig så liten då, jätte sorgligt:P Så jag ringde Daniel så fick han komma och möta mig, så gick vi lite tillsammans, sen åkte vi till Solna, till jobbet. Marco jobbade på för fullt. Han satte mig i baren med en fanta och nötter tills han skulle sluta ;P. Sen gick ni ner till omklädningsrummet. Å där nere så tar polisen och vakterna in alla snattare som snattar i solna centrum. Så det var typ 5 poliser och några väcktare där, och några stygga personer. Då kände jag mig ännu mindre när jag gick förbi där. Log lite snällt och sa hej med en röst som en mya :P

Sen åkte vi in till stan och gick på bio, Rosa-the movie. Har man sett alla serier så måste man ju se filmen :P Helt okej. Var bara en massa fjortisar som höll på å skrek och kasta popcorn! Dom inser väl om några år att det inte är roligt längre sen ;)


Sen på lördag skulle jag åka hem. Tog 10:55 från sthlm. När vi kom till Nykvarn stog vi stilla ett tag. Efter 5 minter sa dom att det var nåt fel med bromsarna. Efter 20 minuter sa dom att tåget inte skulle åka vidare utan skulle ersättas med bussar. Efter 40 minuter gick det inte att få fram några bussar. efter 60 minurer, skulle vi åka tillbaka till södertälje för att där vänta in nästa tåg som gick 12:55 från stockholm. Men åkte man med och tåget pajade så var det kört sa dom. Så jag sa tack å hej och gick av tåget. Ringde farfar.
-Hur lång tid tar det för dig att åka till nykvarn?
-Jag kommer direkt. -klick-
:s haha, aja tack då:P
Det förstörde mitt humör den dagen iaf.

2 timmar efter jag kom hem var det dags att dra till Tessie, där alla flickor var. Gjorde pizza och sjöng kareoke. Tillräckligt lyckliga tog vi bussen in till eskilstuna, in till Lotus. Första gången jag var där. Men fyfan va folk :d Så jävla roligt. Har aldrig dansat så jävla mycket som den kvällen alltså. Dance non stop, allvarligt. Enda gången vi inte dansa var när vi gick på toa. ! ;) Fan va kul det var!

Gick upp vid halv tre idag. Ont i hela kroppen. Men men har bara mig själv att skylla. Tyvärr!

Ska bara ligga i soffan hela kvällen idag och bara vara jaaag :)

Puss Puss, Puss på DAAAAAAAAAAAAAAAAJ


Klockrent

Klockan är sent, jag är trött, jag förstår inte varför jag skriver blogg just nu? Kanske för att flickan Med ett ganska så stort S tjatar.. Och som alla vet; jag ställer alltid upp!

Har varit i skolan idag, inte sådär jätteroligt, men det funkar alltid :) Sandra var sjuk, det var mindre funktionsnärsbart :S

Imorgon åker Helena ut på dom sju haven.. Jag hoppas hon inte drunknar ;)
Jag ska tänka på dig, så då blir du säker! (L)

Jag hoppas helgen blir lyckad också.. just nu känns det som att det skulle sitta bäst med myskvällar hela helgen.. men icke..:s

Fått lite bilder från en kväll .. drygt första december. Så jävla sjukt härlig och rolig kväll det där var! Så klockren på alla sätt och vis! me like like like.. me wanna do again agian again:s yeees

            


Puss o godnatt! PUSS PUSS, PUSS PÅ DAAAAAAAAAAAAAAAJ ,)

Trötter..

Ännu en helg är förbi och dags för skola igen imorgon.. Inte najs!
 I lördags var den efterlängtande dagen kommen.. Vakande väl drygt vid åtta.. Gick upp och duscha och gjorde mig iordningen, gick och mötte Helena, för att ta tåget in till eskilstuna, vidare mot Katrineholm, sen vidare mot Vingåker, där väntade Vingåkers Factory Outlet. Har planerat den här resan DETALJRIKT, ska köpa det och det... Eftersom det gick så dåligt med bussar och tåg så skulle vi få vara där ungefär hela dagen.. Kommit hem till strängnäs vid halv nio tiden!

Kom dit, laddad till tusen! Efter dygt fem varv, 20 testade jeans, var vårat batteri urladdat! Arg och grinig, för det mesta jag. Helena försökte iaf hålla humöret uppe, gick vi och åt tre pannkakor med sylt och grädde.. Med lite mera laddat batteri tog vi nya tag.. (Bara tre timmar till var vi tvungna att vara kvar).. Blev bara mera grinig. Vi var tvungna att göra det lite mer roligt minst sagt.. Testade dom fulaste jackorna som någonsin gjorts (bildbevis) Ja, vi testade väl det mesta ; Körde lite racing med kundvagnen där inne :P

Efter ett tag kom vi fram till att där kunde vi inte vara kvar, antingen liftar vi in till Katrineholm eller så sitter vi i väntsalen i vingåker.. Det blev vänstal i en och en halv timme.. Å då började snöstormen :) :) :) :) LYCKLIG!!!!

Sen kom bussen.. Jävligt halt på vägen. Jag var rädd!.. När vi kom fram till Katrineholm var vi tvungna att vänta ytterligare en timme på tåget hem.. Käkade lite mat på Centrum grillen :)
Tåget hem var försenat med tjugo minuter.. Detta innebar då att di skulle missa tåget från eskilstuna.. Men dom satte in en taxi hem, så vi åkte taxi hem för att tåget inte kunde vänta in oss 10 minuter! Kom hem kvart i nio, med fyra par strumpor!

När jag kom hem var Marco hemma hos mig.. Gjorde mig iordning för utgång med marco, helena, johan, alexandra och slangen! Blev lite väl mycket, och när vi kom till krogen så var det väl typ 10 pers där! YES! Kunde ju inte bli bättre på våran dag:s Aja, gjorde vårat eget dansgolv, sen drog vi hem i alla snöö:D Lycklig och fin :s haha

Idag har det varit mysdag.. Låg tills klockan var dygt tolv.. Tog på oss fullt med kläder, gick en kall och skön promenad.. Satte oss vid en brygga vid vattnet och drack varm choklad och åt bullar :D Mycket lycklig! 

Tack för den här helgen alla inblandade ! 

      

     Haha, så jävla snygg ;)

 myys

 


Helgen :)

Go´kväll!
Igår hade vi tjejkväll ute i skogen. Hade det jättemysigt och jättetrevligt, även fast vi fick gå en bit för att komma dit ;)..
Käkade tacos, pratade, dansade och hade det allmänt mysigt :) Det uppskattades, Var längesen vi var allihopa och bara hade det trevligt en lungn kväll!
Blev dock en tidig kväll, men det gjorde inget, för så trött jag var, var bara jobbigt! Man kan ju inte bli annat efter fredagen ;)
Taack flickor!

Idag har varit en bra dag.. För jag är med min pojke.. :) å han tycker jag om att vara med, sådeså :D
Storm ute är det också.. Jag är rädd.. Jag vill att det ska bli så mycket storm att alla måste stanna hemma imorgon för att det är farligt att gå ut, fast att dom som jobbar endå får pengar ! Ja, det vill jag! Fast ingen ska skadas förstås, då blir det inte bra!

Nu ska vi hoppa ner i sängen och kolla på film.. Myyyys!

Me love!

Pics from yesterday ;)


                             

          Det fattas några flickor, men jag tycker om dom ändå!




Boooowling ;)

Hej Hopp!
Japp, igår var det bowling för hela slanten.. Jag och Helena tog tåget in till Eskilstuna, där vi blev mötta av Sandra, Karin, Jacqu (haha), och senare kom Lissie.
För mig började det dåligt.. Det fortsatte dåligt och det avslutades dåligt.. Efter drygt tre gånger insåg jag att det såg mörkt ut.. Men det är inte vinnaren som mår bäst, utan det är förloraren, som kan ta nya tag tills nästa gång och verkligen segra med heder i behåll ! :s

Åkte hem till Sandra för att övernatta.. Myyyyyys!

Gick upp tidigt för att åka in till skolan i tre timmar.. ÖppetHus.. på tre timmar kom det också drygt tre pers.. Det var roligt! :S

Nu har jag bråttomt, 16:30 går bussen vidare till nästa engagemang! Å tills dess ska jag hinna duscha, fixa mig, äta lite.. Tajt.. men det fixar sig!

Jag saknar haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!




Pics från bowlingen ;)

      

Hoho

Idag blev det semlor! Å dom blev gooda! Dom rullade ner å landade på rätt plats! Mumma!

Det var bara det jag ville säga ;)

Tisdag!

 
Hallå Hallå hemliga armén!
Har inte så mycket  att säga idag. Sov länge idag. Det var såå sköönt!
Tänkte baka semlor idag till mina föräldrar, men just nu är dom inte värda det, får ta det nån annan dag!

Snart är det Greeeeys!!!!!! :) Måste ladda upp!




Me like!




Lalala

Igår var det mysdag med älskling.. Idag var det en tråkdag, med en tråkig pippi-film!
Imorn är det skola! Kunde inte bli bättre!


...............................................

Hipp Hipp!

Gokväll!
Ännu en fredag är snart förbi.. Skola om nån dag :( I don´t wanna :'(

Träffade Helena pena idag.. Gick en promenix i solskenet och pratade om allt som har hänt det här jullovet.. Det brukar bli mycket när vi inte setts på ett tag ;)

På kvällen cyklade jag och My hem till Alexandra, där det var utgång på g. Men icke för oss.. Vi ville faktiskt myysa istället.. aa det ville vi! å det gjorde vi!
Tog cyklarna ner till Ica.. Chirre å dipp! Kvällen räddad!
Kollade på HippHipp Hora.. Till den filmen har jag faktiskt inga kommentarer.. allvarligt!

Nu vill jag mysa ner mig i min säng med mitt nya plumsiga täcke, med en nyduschad  och insmord kropp och nymålade tånaglar och bli nattad av älsklingen!
:'( Men inget av det där gåår.. Jag är varken ny duschad eller nymålad.. Eller har min älskling här hos mig för den delen.. SÅ DET GÅR JU INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! .(

Jag vill att det ska bli lördag! Och jag vill att Sandra ska skänka Molle till mig! Om jag lovar att vara snälla? Kan du inte tänka på saken?



                                    
        

HELT JÄVLA OKEJ :)



Hihi...

Nu ska jag uppdatera =)

Var ett tag sen jag skrev här tydligen, kan ju kanske bero på att jag inte haft en dator tillgänglig..

I lördags var jag med familjen uppe i sthlm. Vi var faktiskt och såg Mamma mia! Så bra :)
Efter det körde dom mig hem till marco.. Eftersom vi skulle fira nyår dagen efter .P

Nyårsafton blev lyckad.. My kom upp vid tresnåret.. Inhandlade allt som skulle inhandlats.. Åkte senare in till centralen för att hämta Cecilia. Åkte hem för att göra oss iordning. Tåg väl ungefär en timme för oss att göra oss fina, haha! Med allt skitsnack emellnåt tog det faktiskt tid.. Marco och Daniel blev väl lite lätt griniga eftersom dom hade fixat klart välkomnsdrinkarna för ett bra tag sedan =) men men...
Till förrätt blev det skagenröra på en liten formfranska.. Den slank ner dit den skullem Mmmm:D
Lite drinkar och shotar efteråt blev det huvudrätt, ryggbiff, klyfpotatis och bearniesås! Slank också fort ner och mättade.. Ingen blev därefter sugen på efterrätten.. Den fick vänta..
Etfter drinkar, dans och pics ville vi ge oss ut! Krogen eller bara åka in till stan? Det fick vi bestämma senare.. Tog tunnelbanan in.. Alla tyckte vi såg så glamourösa ut med våra partyhattar.. Bäst på fest? Njaa.
Vid Slussen fick tunnelbanan fnatt.. Stog helt plötsligt helt stilla! Klockan vart kvart i tolv.! Det utbrast panik! Alla tröck på nödbromsen.. En människa försökte tillochmed försöka dra isär dörrarna? :S hmm! Lite för mycket kanske ?
Efter tio minuter kanske började vi rulla.. Jag och marco hade suttit cirka 20 minuter kissnödiga.. Om jag fick 20 kr skulle jag kissat på sätet.. Så kissnödig var jag! Tio i tolv sprang vi iväg till en gränd där vi släppte oss :P.. Sprang till bron i Gamla stan.. Klockan slog tolv! Å herrejösses vad fyrverkerier.. Har nog aldrig sett så mycket! Var så jävla fiint.. Men har nog aldrig sett så mycket blåljus på både polisbilar och ambulanser samtidigt! Det blev lite för mycket tror jag .. Men det var bara att försöka blockera bort och njuuta!
Efter ett tag åkte vi hem för att äta upp efterrätten.. Jag var inte sugen då heller.. Jag sa godnatt och gick faktiskt och lade mig! Hur det blev med Daniel och hans två brudar den kvällen vill jag inte veta!

1 Januari!!! :) Gick väl upp vid halv ett.. Alla lade oss i soffan.. vid tre blev my lite grinig och gick och köpte krov.. Blev korv med bröd till frukost, lunch och middag! Helt okej! My och cissi tog tåget hem vid halc sex.. Daniel drog till Bålsta. Äntligen var vi själva!.. Tog ett bad och gick och lade oss i princip!!

På tisdagen åkte vi in till stan.. Gick på bio.. Happy feet! :D Så jävla sööt! Juste, har ju dåra varit inne på BB-Anton och Carinas affär.. Jag skryter inte, jag vill bara dela med mig! ;)

Onsdagen blev chill.. Nu är jag hemma! Imorgon blir det mys med flickora.. Ballen kommer hem från Thailand ! Välkommen!

Honey, Honey som han rööör mig. Honey Honey åh förför miig, Honey Honey!
Jag blev bara lite besatt!