Arlex!

Sista riktiga skoldagen igår! Så jävla skönt! Höjde mitt betyg i mediekunskap igår, plus sista redovisngen ;) Härligt sköönt ! Nu är det bara gliiiid resten av veckan!

Imorse hade jag min första körlektione, gick galant!
Arlex ringde sen å terra mig! Å om det inte var nog så dök hon upp också! :) Log o gosade i sängen tills vi ville gå ut.. Gick hem till Erika :) Hon hade jättemysigt i sin lägenhet.. En soffa skulle göra susen bara! Satt å drack lite Fanta å snackade om allt möjligt, var länge sen!
Sen gick vi hem hit igen, laga makaroner och korv, MUMMA!,, ett glas kallt mjölk till gör det toppen !

Sen ville vi planera gårdagen! Ringde runt å ragga upp lite folk.. Så imorn blir det parta.. Sista gången som studenter! :D:D:D Ska bli störtskööönt imorn ;)

Nu ska jag gå å sova med min älskling arlex! Hon brukar funka när marcopolo inte är här ;)


Här är lite pics från i fredags ;)

      



Ah, dom bästa bilderna har jag tyvärr inte ;s Men men ;)

Här är min sköning i sin bästa form ;)

image143

Söta små trollungar ;)

Fredag igår :) Toppen dag.. Började mycket bra med mdkredovisningen, gick galant! Hade tydligen smackat gansla mycket när jag skulle börja nya meningar och förlaringar, antydde Monica ;) Jaja..
Sen gick jag å helena till tryckeriet med våra bakböcker, har fått 18 beställningar :D härligt !
Sen fixade vi klart det sista på projektrapporten, äntligen färdigt :D

När vi kom hem tog vi oss en fotorunda :D Så jäkla påhittiga vi är ;P
När jag väl hade kommit hem så ringer helena -Vi ska på maskerad ikväll!
Jahapp, vad fan ska vi vara ?:P Började rota i pappas garderob.. Det blev troll :d Hetare troll än vad vi var får man fan leta efter ! Pappa byxor, skjorta, slips och morfar hängslen:d Underbart snyggt!
Kvällen med jättelyckad :D Hade verkligen jätteroligt, tack vare min älsklingar!
Killarna var toga :d å insmorda brandmän, haha ;) snyggt!
Under kvällen blev det lite mycke dricka för en del ; och lite för varmt mig och min helena med våra kuddar på magen.. så senare på kvällen blev vi.. typ... Sköna snubbar med gubbbrallor å slips ;)
Tog ett tag innan jag kände mig bekväm på dansgolvet med mina braxer, men med rätt ass å rätta flickor så funkar allt :D
Tyvärr kom det en del objudna gäster också, men det är väl nåt man få ta!
Tack bejbs för en underbar kväll <3
Bilder kommer senare ;)

Idag åkte jag till min älsklings föräldrar i flen.. Marcos mamma fyller år ! Har käkat tårta å grillat och bara myst! Har varit å hälsat på grannarna som har fått kattungar, fett söta :D
Nu ska vi vara myspysa resten av kvällen, wooonderfuuuuul ;)

Helena, Du är verkligen bra. Vi kommer ta oss egenom dom här sista veckorna galant!
Ja justja, Grattis till Helena o Johan som firar sin 4årsdag idag :) Ni är bra !

Pusssssssss

=)

Godmorgon, Godmooorgon! .. Gick upp halv åtta idag, börjar tio ;s Idon´t know whyyy !
Igår var en trevlig dag.. Var i skolan ett litet tag. Jag å Helena köpte årets första mjuklass, i strut, med strössel :) Flera ggr på dagen hittade vi massvis med strössel lite överallt på oss.. I hååret, på tröjan, på vääskan :P Jaja, skare smaka så skare ;)

Efter skolan gick vi ner till västerviken där thomasgymnasiets alla "baldeltagare" var! Mina pluttisar var såå himla fina! Alihoppa ! Vet inte hur många kort helena tog med mina kamera.. men jädrigtmånga.. tyvärr dog kameran men det var precis när dom skulle åka såatte :P

Efter det gick jag å papa till trafikskolan å skrev in mig :D Har min första körning på tisdag !! är lite pirrig, hehe ;)
Sen ringde jag Madde, hon gick å looda i präntarn i väntan på mig :) Gick en liten promenix på stan å kolla lite, vädligt trevligt å uppskattat! Nästa gång vi ses är på min student, då hon kommer vara jättebrun, eftersom hon är gänget åker till Rhodos om en vecka :)

Idag är det projektredovisning för hela slanten :) Ska bli soft.. Frå klockan14:00 till 19:00 som är beräknat ! Efter fyra får familj och vänner komma, Då kommer mama o papi och farmor o farfar :) härligt !

Nej, nus ka jag fixa liiite !!!! :)Ha en bra daaag !!
PUSS


image135
Jag o Madde som barn, hahaha ! Så klockren bild! Jag förstår inte vad mamma tänkte på när hon gav mig den där aoutfiten, hon visste ju att vi skulle diiit ! Där leker man i sandlådan ! Å på bilden verkar det ju som att jag ä lite rädd för att sputsa ner mig, haha !
Ta en extra titt på min hand.. haha ;) herreguuud !


hihi :)

sovmorgon idag iigen :) skööönt! Börjar tio över tre dock, mindre lockande! Men det får gå !
Igår var det bara en vanlig dag.. Hann med det mesta med pluggandet igår :) Känns bra att ha lite me övestökat, bara jävlans rapporten kvar.

Igårkväll kom alexandra å hämtade upp, vi skulle åka en sväng ;).. hämtade upp HeLena, å sen bar det av :P Åkte en stund.. åkte hem till mig.. sen kom cissi vid halv tio, hon skulle sälja sina trosor till oss (från sitt företag i skolan) Jag tog två stycken, asfräna! Ska bara komma på vad som ska stå där bak ;)
Snackade lite skit.. Sen gick grannarna hem och alexandra var kvar ett tag ..
efter att hon gått var jag så uppspelt, av vad vet jag inte.. men det gick inte att sova.. kollade på allt som gick å kolla :s

Nej, nu ska jag käka lite mat sen sätta mig med rapporten :s
Ha en bra daaaaaaaaaaaaaag ;)

image134 ;)

Måndag !

Sovmorgon imorsen :) sköönt ! Gick med älsklingen till tåget vid tio, sen var det bara för mig att vänta på mitt tåg , men helena såg mig komma gående så hon kom ut lite tidigare :d

Hon och jag hade redovisning idag, gick galet najs :) fick vg+ båda två. å det är jäklans bra för oss som verkligen hatar det där, men så sköönt det var efteråt ! Nu är det bara två redovsingar kvar för mig, och projektrapporten, sen är det galet över :D

Nej, nu ska jag fixa lite här hemma sen måste jag sätta mig med pluggandet ..
Sooo loooong ;)

Uppdatering Jag å My ska på klassåterträffen ;) haha, oooojaa!

:)

Heej alla smågrisar :)
Idag har jag verkligen, verkligen försökt pluggat! Talade verkligen in i mig själv att jag skulle plugga efter dagarna i sthlm, men det går ju inte! Igår kväll tyckte jag att jag förtjänade lite lugn och ro ! Å idag går det verkligen inte, har satt mig vid datorn flera ggr, men det slutar alltid med att jag gör annat ! Å jäkla projektrapporten vet jag inte alls vad jag ska göra meed :(
å snart kommer han hit också, å då måste ju han ha all min uppmärksamhet ;) så kommer inte bli nå plugg alls idag ;P
Jaja, det är bara att skjuta undan och ta nya tag, någon annan dag !

Häromdan, målade pappa om eriks rum.. Så tjuusigt det blev :) mycket fräshare än vad det varit på länge :P Han kommer bli så suprised när han kommer hem på fredag :)
Kommer se förjävligt ut här dom kommande veckorna.. plus att det redan har gått flera veckor med total kaos här hemma ! SKulle gärna vilja ta kort så ni verkligen ser och förstår, men nej, det gör bara inte :P
Eftersom vi har lagt nytt golv i mitt rum och i hallen, så står det fortfarande massa möbler kvar i vardagsrummet, å mamma som har kommit på en ny sysselsättning för dom varje helg, som innebär att ta ut allt u alla byråer och skåp, så har vi ett helt bord fullt med en massa skit.. och så ska vi få en ny soffa och fåtöljer och eventuellet bord, in till vardagsrummet, så därför kommer inte mamma flytta tillbaka allt in i hallen å börja få ordning där.. Å soffan kommer inte förns om tvåååå veckor !!!!!!!!! Herregud !!!

Känns ju bra också att allt blir bra och fint nu när jag snart är vuxen och ska flytta.. Men jag borde ju vetat att det skulle bli så.. Måste Helena drabbas av samma sak, så är det väl självklart ;) !!

Nej, nu ska jag vara med min kärleksguru och inte tänka på nåågot annat ! :)
 
A juste, ska bara berätta att Alexandra redan har varit och kört i sthlms innerstad !.. inte ens en vecka har gått ;)
Kunde knappt somna om efter att hon ringde mig klockan åtta imorse å berättade alla hennes bravader ;)


;)

I onsdags när vi var inne på gate one, marco o daniels "blipolaremedallaåfårabattpluspolare-affär", så var Magnus Carlsson där inne med pojkvän! Jag blev helt till mig, och jag förstår inte why? :P Han o marco hade likadan braxor på sig just då, det såg roligt ut! Å Magnus pojkvänn sprang runt där å hämtade allt magnus pekade på typ, haha! Å shoppa, det gjorde han minnsann! Inge bidrag där inte ;)

Så finns det en så jäkla fräsch pojke som jobbar där.. herregud säger jag! Jag blir helt stum! å när han frågar mig nått, hör jag först inget för jag bara drömmer mig bort, å sen svammlar jag lite lätt, å känner att jag blir aldeles röd i fejan! hahah !! Å han är bara 86:a!! hahaha!, shiet !
Så skulle vi gå med han till doncan, å jag sträckte på mig och gick där å looog bredvid honom, sket i marco :P haha ! vadfan ska jag göra?!?!:P

Jag måste skärpa till mig :)

Skulle bara berätta det, hejdååååååååååååååå:P

Oooont !

Ja, det har jag. Somfan i arslet! Trådlösa bredbandet slutade fungera, så jag måste fortfarande sitta på golvet i hallen. Inga möbler har orkat flytta in igen !
Klockan är om nån minut halv tolv.. Det enda jag hör är pappa som snarkar ikapp mamma, så det vibrerar i huset! Ont i arlset somsagt! För trött för att gå och lägga mig ! Sandra har samma problem, fast hon har iaf tagit sig till badrummet för att ta tag i sina finnar! Vilket är en bra bit på vägen !

å varför jag skriver här igen. vet jag inte! Bara för att ha nått att göra kankse ? Det brukar fungera som sömnmedel för mig !


Imorn är jag ledig somsagt! Ska ta tag i dagen :) Å  åka till prutten. Förhoppningvis så sover jag längre imorn än vad jag gjorde imorse !

Nästa vecka blir det en fet "reunion" som madde kallar det ! Den ska vi ta på allvar och göra till succé !! :D:D

Nej.. Sandra.. Ska vi sova nu ? Eller ska vi .. hmmm.. jag vet inte... vad sägs om.. att möta halvvgäs till varandra ?? På den biten kanske vi har hunnit blivit så pass trötta att vi verkligen pallar sova????????????????????!!


Sööötnos !

Hade sovmorgon imorse, vaknade därför klockan sju! Förstår att Madde tappar hakan bara för att det aldrig har hänt henne ;) Men tro mig, det händer! Vid elva kom söötnosen alexandra å hämta upp mig med bilen! Hon tog körkort igår:d Grattis min fuffla! Hon körde kanon! Men hon kommer att bli en sådan som hatar att stanna för folk å ska alltid fram först ;) haha !! Hög jäklans musik hade vi på också.. kände oss baralite fjolliga ;)
Drog till kebaben å käka! Sen cruisa vi genom sta n ;) !

Nu.. om drygt en och en halvtimme ska jag in till skolan :P Jag har gjort allt förutom att plugga idag, som jag borde! Föörlåt medarbetare.. men jag fixar det !! ;)

Här är lite pics från olika EVENAMANG ;) Ni får gissa själv vart dom är ifrån! Lite Ego bilder också!
Och så har jag laddat upp för och efterbilder på mitt rum! Tycker ni om mig så ser ni skillnad !!!!!!!!!!!!

      

     

       

   

 

Jag tycker oooooooom !!!!


Ja juste, rummet ;P

    lite suddigt, men det går :P


:)

Ska bara berätta att jag sitter på golvet i hallen, helt tomt i hallen, inga möbler alls! Känns som vi ska flytta!
Har hållt på hela kvällen med att ställa tillbaka mitt rum.. Så jäkla jobbigt.. Har tagit en paus nu! Men rent blir det! å golvet blev jättebra! Asfräschst ;) Nu tycker inte jag att jag behöver städa nå mer, för jag tror det håller sig rent ända in i sommar! ;P

Kan väl säga att skolveckan är redan slut.. Ska bara åka in till tre imorn för att laga mat :P Känns mycket bra! :)
Fast jag tror inte att Sandra och Helena förstår att jag saknar dom när vi är lediga så mycket ;(

Jag satt å kollade på mtv imorse, på mycket mer än müsli.. Och "gullisen" som är programledare och kommer från Strängnäs. Han nämner det nämligen ofta! Och imorse igen.. Å då var det som att det var pinsamt att komma från pyttelilla strängnäs! Men han ska ha klart för sig, att hade han inte bott här, hade han aldrig bott i sthlm nu och varit "en känd programledare". Så detså!

Sööndag !

Igår var det Västerås för hela slanten.. Körde dit, förstår inte varför jag hade 20 bilar bakom mig och ingen framför? ;P Kanske för att man inte fick köra om på nästan hela sträckan.. haha ! Nu tror ni att jag körde i aldeles för lååg hastighet, men så var det inte. Jag höll hastigheten, lite lägre än rekommenderat men iaf ;)

Skorna fanns kvar i min storlek, så det fick bli dom. Kunde ha köpt dom i eskilstuna också, men det var mysigt att åka en tripp med mamma&pappa ;P
Det mesta som inhandlades var väl allt förutom det vi skulle !
Ikea blev det också.. Alltid llika roligt att åka dit när pappa inte vill ;P
Kom hem vid åtta.. Då var det bara att snickra ihop deras nya nattduksbord.. Jag hatar Ikeasnickrasjälvmöbler!!!!!!!!

Eurovison var det tråkiaste jag sett på länge ! Jag somnade i soffan! 
Storbritianien var min favvo iaf! ;)

Nu ska vi möblera ut mitt rum och hallen.. allt ska bort! Vartfan ska vi göra av allt ??
Men det blir noooog bra !!! :D

pussssssssssss!

Torsdag..

Hej å hå, så var den här veckan snart slut igen.. Fan, jag börjar bli lite nervig nu inför studenten! Vad ska jag göra efteråt?! Få stämpel arbetslös? Hur länge då? Månader? År? Det känns inte så bra just nu.. Eller ska jag flytta upp till sthlm direkt.. Till Gullmarsplan .. En två med utsikt över hav och stad? Å bli sambo? Med marco, vi som bara har hämtmat på hjärnan när vi är tsm... Ska jag fixa upp mitt företag som ska ligga antingen vid kungsan eller mot karlaplanshållet, på en gång så jag har det gjort? Jag vill göra allt det där.. Men nääär dååååå?!?!?
Å hur ska jag kunna flytta hemmifrån? Jag saknar ju mammaopappa efter bara en dag.. eller två...
Jag blir bara nervig i magen när jag tänker på allt det där! Jag får ta dagen som den kommer! Det brukar bli bäst så?
Även om jag vill ha svar just nu på hur framtiden kommer se ut. jag måste ha den planerad,, iaf tills årskiftet, då skulle jag må bra !

Strängnäs har haft mösspåtagning å party igår, å imorn är det tydligen studenskiva! Varför gör inte eskilstuna såååååå???? Ska vi bara fira en enda dg? medans andra får fira 3? Nej, det här är inte heler bra.. Måste ocksa korkas upp!

På lördag begär det av till Västerås.. måste hitta studenskkoooor:d å lite annats smått å gott! Jag har ju ett par skor på hjärnan.. Å känner jag mig rätt så kommer det att bli dom, bara för att jag gått å tafsat på dem rätt länge nu!
Å på måndag ska dom lägga nytt golv i mitt rum och i hallen :D:D:D:D:D mhmhmhm såå frsächt!!! Det kommer bli lite.. som typ.. om man säger... att typ.. det blir som ett trägolv.. fast med tunt tunt målat vitt.. ungefär! Kommer passa perfa i mitt nymåalde rum (1år snart).. Så ska jag köpa mig en fluffsig liten matta också.. en röd tror jag.. som jag ska ha nedaför sängen ;););) me like mina idéer!

Så golvarna kommer hit på måndag.. säkert tidigt.. när jag har sovmorgon. därför tror jag att jag flyr upp till shlm å tar min sovmorgon där.. det låter och blir nog såå mycket bättre !

Bara så ni vet, jag skriver såhär mycket för att Sandra älskling, ska ha något att göra när hon är hemma och är sjuk.. Kan inte hon komma till mig, kommer jag till henne ;)

Men nu är endå klockan mycket.. ska upp tidigt imorn, för att ha en lektion ;) Sen blir det heeelg !:D
Pussss o godnaaattt !!!!

ck In2U

Fick en ny parfym idag! Mhmhmhmhm! Me like like like !!!
Tack säger jag och niger !

Tjolehejsansaa

Tisdag idag. Vet inte vad jagska säga. Allt flyter på! Jag mår bra! Familjen mår bra! Bilen går bra! Allt går bra!
Har chillat mestadels i helgen, med marcopolo. han åkte ikväll. Har varit här sen i fredags å vilat foten. Å nu åkte han för nu var den bättre :s ! Hur ska jag tolka det då?

Har hunnit med att vara sjuk också! Inte lika bra! Men det gick över fort, vilket var skönt!
Vi har blivit besatta av ett spel också, som går ut på att man är en apa som kastar pil på ballonger! 50 banor. Och vi klarade alla vid halv ett inatt! Vi kunde inte gå å lägga oss förns det var fixat. Har gått fram och tillbaka från det där spelet. Antingen så var det avkopplande från allt annat eller så är allt annat avkopplat från spelet:s Tål att tänkas på!


Idag lämnade vi in projektboken till tryck :D:D:D:d Känns oootroligt bra !
Den kommer bli mycket fin ! Och bra!

Annars i stort sett flyter allt på.. Har fått mindre kommentarrer på bloggen bara :s Har jag blivit tråkig och ointressant?
:'(

tjoolahoppsansaaaa!

Äntligen lööördag igen :d känns mycket bra! Veckan har gått såå jäkla fort, som vanligt :S känns lite läskigt !om bara nån vecka så står vi där med våra vita klänningar och våra studenmössor :D:D:D::D:D:D: åååh va härligt!

igår var det bara slappning med marco som gällde.. Fisen är sjukskriven ett tag så ha får vara hos mig och bättra på sig ;) det tycker vi om! Imorse gick vi upp vid åtta för att åka in till eskilstuna för att köpa inlägg till fötterna. Tog ungefär tio minuter. sen var det bara en timme och 55 minuter kvar tils tåget hem avgår:s

Vageln som jag har haft ett tag nu och som har inneburit solglasögon både inne och utomhus, har sakta men säkert börjat lugna ner sig.. känns bra :) Även om folk har haft nytta av den ;P

Känner mig inte så bra i magen.. :( Har haft ont flera dagar nu.. :( asjobbigt.. men men hoppas det också ordnar siig! :d

Ha en bra dag alla ..
pussssssssssss

1 Maj!

Halleluja.. Så var denna valborg slut :P Valborg blir så aldrig som man tänkt sig.. Alltid ska det urarta på ett eller annat sett ! "Vafan är det man firar? Att dricka alkohol och bli dyng?!", citat från alexandra på tunnelbanan klockan halv tre på natten, fullt med spya all around her !
Nej tacka vet jag Strängnäs och Eskilstuna! Ingen jäkla kö, och endast 20 spänn för garderob! ;d !

Nej blä.. Vaknade på soffan med marco, Har inte kunnat vända på mig på hela natten, ont i huvet å kroppen som jag alltid får dagen efter, plus ont somattans i ryggen! Tacka vet jag säääng!

Jaja, nu blickar vi framåt! Sthlm imorn igen med klassen :d Cosmonova och Stina Åh:D:D:d pirr! haha!
Hoppas det blir kanoners !:D

Happy her, i like !

          Haha!

Åh, tacka vet jag mina nya skkoooor:d !Han vet altid hur han ska göra mig glaaaad:D

Sandra, du var fan skönast på länge ;)

Pusssssssss