Utgång!

Hela veckan har jag försökt få med folk som skulle med ut igår! Lyckades med att få med trogna alexandra, of course, men hon var ett säkert kort från första början ;)
Alla andra var upptagna med sitt!
Direkt efter jobbet igårkväll var det bara dags att korka upp! Har nog allllldriiiiiiig gått så segt att få ner skiten som igår, fyfan! Varken jag eller arlex var på g! Men efter några timmar på mitt lilla rum, kom Malin förbi och hennes kompis Johanna! Då blev det hela mycket lättar.. Cissi hade också ändrat sig.. mhm mhm lajki!!!

Lite över tolv var vi inne på waldersmars! Alla var väl typ där som vanligt.. Träffade lite allt möjligt folk! Orre bjödde lagret runt på drinkar, hihi :D å bror var där.. peter siepen var där :P alla var där.. Men vart fan va Madde?!?! Vart var duuuu??? -Du måste ut på fredag, jag å alla andra ska ut. Det är ju löningshelg.. Du måste ut Elin!!!
Jag var däääär... vart var duuuuuuuu???  ;(

Lite innan stängning så ägde jag, arlex å nirre på dansgolvet! HAHA! Fan va fult det var :D
Fick så jääklans ont i fossingarna! Ska aldrig mer ha dom där höga skorna! Aj aj aj aj!!! inte skavsrås ont, ont ont under foten liksom.. fett ont! Nirre stackarn skulle bära mig.. Det gick ett tag.. Sen tog jag av mig skorna å gick barfota! Vad ska man göra?!

Tog förstås en runda på City G, sen hem! och jag förstår inte varför det alltid ska hända en massa grejer när jag å alex är tsm!! det är alltid något som man ligger å snackar om halva natten å morgonen därpå, för att det är sååå sjuka grejer å såå sjuka människor som alltid ska förgylla våra kvällar ! :P Orkar inte förklara allting för man måste nog själv varit med att förstå alla gejer som hände!! But hey, I´m happy anyway!

Sov till typ tolv idag.. Fisen kom å väckte oss.. Sen har vi bara degat hela dagen, å färgar håret på snutten! :D

Nu ska vi snart äta lite maaat å sen ikväll ska jag work work! Fisen ska nog med mig så han får se vad jag gör :P hehe! Barnen kommer älska honom :P

Nej, men tack för igår alla inblande! även svettiga jäveln..  du måste vara den sjukaste människan ever!!



       


Kolla !

Kolla vad jag har fått av fiisen :D:D:D:D:D:D:D

image328

mm, båda två.. Dom luktar jättemysigt! Trodde dock att jag skulle få något från Danmark, men Taxfree funkar ju lika bra! :s
Har köpt mina vinterstövlar nu också, inte dom som jag har tjatat om, blev ett par andra, dom tycker jag lika mycket om, om inte mera ;D
 
Nu är jag supertrött efter en stressig dag.. ska plumsa ner mig i sängen när som helst faktiskt!

Nyfrissad är jag också ;D


I´m off!

Hello everyone! Ska bara säga att jag åker till sthlm nu, kommer hem på onsdag! Typ vid halv tio, måste dra direkt till jobbet när jag kommer hem ;)... oh, det låter bra! Har även fixat att Pia kan klippa mig på onsdag, så kommer sitta på pendel, tunnelbana och tåg typ hela onsdagen ;D Men det är det värt!!

Bye bye!!


Btw, fick min vinterjacka idag :d lovely!


Dagarna som gått ;)

Ska bara göra en enkel sammanattning om dom senaste dagarna, eller från igår anyway ;)
Dom andra dagarna hände det inte så mycket inressant på, iaf inte sånt som är värt att delas på ;P

Yesterday: Gjorde inge speciellt på dagen.. Jobbade några timmar på kvällen! Gick jättebra :) Kollade på High school musical igen ;d Dubbat den här gången, inte lika bra då dock ;p
Var hemma vid halv elva, då ringer min snutta alexandra! Jag blev glad som ett solsken! Åkte hem till nirre :P haha, som sagt.. Jag roade mig mest med att spela xbox! Dom andra får tala för sig själva!
Somnade sent men gött ;D

Today: Vaknar vid halv tolv med att Madde ringer å tycker att vi ska åka till eskilstuna! Och så blev det! Kom inte hem förns halv sju.. käkade.. och sen upp till madde för chill! Nu är jag hemma igen, och ska planera våran dag imorgon ;D Madde planerade ju somsagt för denna dag, så nu är det min tur att koka ihop morgondagen!
Dagen var super....duper! :D

BTW; Hittade mina vinterskooooooooor! I loooove them!!! Varför köpte jag dom inte föööör?? Ångrar mig så att jag gråååter god damnit!!:'(



 
   
   

Vibrations!

Undrade precis vart jag lagt telefonen och hur vibraton kan höras så långt ifrån, å enda hit liksom?!??!!?
Nej, justfan, det är ju morsan o farsan som snarkar!;S

Det gjorde ont!

Sprutan idag gjordefaktiskt ont.. kan få rysningar bara jag tänker på själva känslan man kände när nålen åkte in... å sen åkte in lite till!!! Mamma fick iaf hålla mig i handen (för er som inte vet så jobbar mamma på labbet så det var inte så att hon var tvungen att gå med mig, hon var ju endå där såatte säga ;) )
Skönt när det var avklarat.. men nu på kvällen så kommer det ibland några "svidningar", kan inte röra armen heller sådär farligt mycket :P Bara två gånger till!!!

Annars idag, så har jag ränt på stan för det mesta.. gjort massa ärenden! Upp o ner, dit å hit.. Stört Helena några gånger på Vero har jag också hunnit med, måste ju pratat emellanåt sådär :P

Annars har det inte hänt så mycket.. Pappa ska till Råsunda imorgon å kolla fotboll med några polare ;P Marco har fixat bord, mat å dryck å parkeringsplats å hela faderrullan åt dom! Så imorgon ska pappa visa upp sin underbara svärson ;D

Mmmm, så är deeet !! ;D

image315

Elin, the nanny!

Yes baby, thats me! Nu är jag inte arbetslös längre, and it feels good! Inte ett heltidsjobb, men iaf en halvtid och det nöjer jag mig med lätt just nu!
Ska vara "nanny" ;) åt två barn, en flicka och en pojke, 5 och 3år! Jättesööta! Ska hämta o lämna på dagis, laga mat, passa dom, lämna på simskolan o massa! Ska bli jäkligt spännande!
Det som bekymrar mig är två saker, det ena är att det är ett stort  hus (kommer bli svårt att hålla reda på, med tanke på att det finns tre yttedörrar och att barnen får springa in å ut hur dom vill)
Och det andra är att det är en irländskfamilj så barnen pratar det mesta engelska, men en del svenska :s Tack för den säger jag!
Nej, men det kommer gå bra, hoppas jag! en utmaning minst sagt! :D


Imorgon ska jag ta spruta :'( För livmodercancer! And I am scared. Hatar sprutor! Men förhoppningsvis så slipper jag den sjukdomen i framtiden, eftersom det är ganska stor chans att kvinnor får det! Så i slutändan är det ju värst det. Man ska ta tre stycken, på ett halv år.. Första imorn alltså :( PAIN!


Äsch, sooo loong suckers!!!


Pics från i fredags ;)

    
   
   
  

Fisfis!

Såhär en tråki lördakväll-då-alla-är-ute-och-festar-förutom-jag så måste jag ju skriva ett SÅ intressant inlägg som möjligt..

Som ni vet; så kallar jag ju pojken i mitt liv för fisen.. Jag säger fis till honom vart vi än är å samma sak gäller för han, eftersom vi båda är fisar :P Så i förrgår när vi var på ikea, så stod marco lite längre bort- FIIIISEN!!!!!!???? Hallå FIS!?!?! Å jag ba kände oooops, samtidigt som jag fick många blickar på mig, att kanske ska minska ner på det där, fast det komer bli svårt! Bara så att ni vet! Jag har sååå stoa problem idag.

Nej, men på tal om annat, så är det Strängnäsmarknaden den här helgen! Å eftersom jag var ute igår å härjade å inte vill/kan :P lägga ut pengar på en dyr biljett för utgång ikväll när resten av alla strängnäsare ska ut, så får jag ju skylla mig själv att jag sitter här aldeles för mig själv och skriver på bloggen liksom :s tillochmed mamma o pappa har planer ikväll, it sucks!!

wellwell, livet går vidare!
Pics från igår kommer väl som vanligt någon vecka efter.. Men det är ju ingen skada skedd ellerhur1! :P

Tack för igår honeys!!
Ska jag också gratta Alexandra i efterskott som en del har gjort idag? Eller ska jag vänta till hennes RIKTIGA födelsedag som är på Tisdag, Well yes, I think I will do that!
;) Good bye, and goodnight! Ha en kul kväll alla som festra ikväll.. bry er inte om mig! Det är lugnt!

I´m off

Hello yummies ;)
Ska bara berätta att jag tar mitt pick å pack och drar till fisen nu.. Eftersom han är ledig HELA dagen i morgon, it´s fucking amazing, så måste det ju umgängas, om man säger så!
Ska bara berätta det så ni inte blir oroliga, vet ju att ni kan bli det ibland!

Men som sagt, kommer hem på fredag.. å då är det fan laddat för partyyyyyyy :D:D:D:D:D min älsklings sessa ska firas och det med stånkel å stål ;) Har inte festat sen min egen födelsedag, så på fredag slår vi på stort!!
Ska pussa ihjäl min sessa.. Miss her soooooooooooooooooooooo <3 ;(

soo loooong ;D

Thank you mami ;)

Tack mamma för att du kom hem från krysssningen igår :D:D:D


image291