Han skämtade inte..

Vi stod i AIK-klacken! Det var det läskigaste men även det "mäktigaste" på länge! I början var det en jävel som slänge ner en sån här "rökbomb", bara några meter från där vi stod, tjock jävla rök, blev helt kolsvart! Det värsta var att folk inte försökte fly utan dom bara stod kvar! Själv fick så jävla mycket päckelrök in i munnen så jag höll på att tappa andan, kände hur lungorna blev helt fyllda med rök, ögonen började rinna och svida! Fyfan! ingen bra start mot mina fördomar mot alla som står i klacken!

Efter ett tag blev det slagsmål bara några meter från oss, jag blev rädd och ville gå! Men icke!
Hela matchen funkade väl helt okej!
Mot slutet så tände någon sån här röd fyrverkerigrej (några meter från oss) Jag blev rädd igen och ville gå, men det gick inte! Så en en gång höll jag på att svimma av alla rök, som tur var så brann jag ju inte upp!

Jättekul att stå i klacken, men tack men nej tack för det igen! Och hade inte det varit nog, så slutade matche 0-0! BORING!

AIK - GAIS

Nu snart ska jag åka upp till Sthlm och kolla på fotboll på Råsunda, AIK - GAIS! Eftersom plutten har fixat biljetter kan jag ju inte säga nej bara sådär :P Hoppas bara att han skämtar om att vi ska stå i klackan :S
Hejddåååååå ;)

Världens finaste <3

Jaaa, det är han :) Han är så överraskande! Helt plötsigt igår kväll, utan nån som helt förvarning, står han utanför min dörr med världens finaste leende :) Självklart hade han med sig en påse ostbågar :D I looove yoooou ;) <3


image289

Han är bara såååå snygg ;) !!
Jag med förresten!

The Simpsons MOVIE ;)

image285

Helt klockren      ELIN ELIN ELIN ELIN ELIN

Tada!

image284

Kolla, jag ser ut som en docka! Tihi ;)
Eller, ah, nästan!

Det där är Jerry... ;)

Tjooolahopp! Har inte så mkt att säga faktiskt.. Onsdag idag :) Har varit med Helena några timmar, var mysigt som vanligt.. Tog oss en fotorunda.. som vanligt då ;)

Igår, Tisdag.. Var chill mestadels av dagen.. på kvällen åkte jag till Madde för prat och idol :d DEt var trevligt ;) Lovar att joina dig fler ggr, I promice !

Ah, så mkt mer har inte hänt.. eller jo..lite smått..inge intressant bara.. har ingen lust att berätta :P.. eller jo alltså.. men jag orkar inte.. inte för att det är nåt tragiskt eller så.. bara orkar inte skriva.. men inser att jag gör det nu iaf även fast jag inte orkar.. så nu ska jag sluta.. vi hörs.. hej !

;)

    

Neeeeej.. det är inte våra godispåsar!!!!!


Fika med älsklingen :)

Idag tog jag en jättelång sovmorgon.. Gick väl upp vid halv ett :P oops ! Gjorde mig iordning för att åka in till Eskilstuna och möta upp min älskling, Alexandra! Vi gick och fikade med Tessie, hennes kompis och hennes kompis ;P Som pratade engelska.. Den mesta tiden satt jag mest och skratta och höll med, även fast jag inte fatta ibland vad dom pratade om :P
Gick förstås en stanrunda (köpte inte med mig nåååågonting ;) Fast en Subwayrunda hann jag ju också med förtås! Jag vet inte om jag ska tacka Madde eller inte tacka henne för den där gången som vi gick dit första gången.. Jag väljer nog att tacka, för det är ju så jäääklans gott! :D:D
Letade ju som en tok efter Subway i sthlm.. å nu äntligen har jag hittat! Så dit kommer man gå fler gånger ;)

Thanks for today hones!


Bioooo!

image274     image275

Dagen händelse, lovely :D

Filmen får tre utav fem ELIN ELIN ELIN ELIN ELIN

Har fortfarande inte hittat storlek 36

Var ett tag sen jag uppdaterade märker jag :) Känner bara mer och mer avsmak härifrån, nu när jag blivit nörd och gått efter grupptrycket som vanligt, har ju nämligen som alla andra skaffat mig en Face! Var ju trevligare än man trodde :) även om jag inte har fatta själv poängen eller vad man ska göra, men iallafall!

I Tisdags åkte vi och klippte oss (några mil från sthlm, släkt) Efter det skjutsade mamma o pappa upp mig till solna.. marco jobbade! Han hade fullt upp, men satte oss tre vid ett bord, där morsan fick riktigt fin champange (hon blev lyckligt glad ;) Sen fixade han allt som mamma ville ha, lite olika smasikheter ;)
Prutten gav mig kortet till hissen så jag skulle visa mamma o pappa utsikten.. Så vi åkte enda upp, där det är glas som väggar typ, så ser man över nästan hela sthlm.. Urtjusigt är det att stå där uppe !

Annars har jag varit i sthlm hela veckan, kom hem igår (står inte ut att bo med tre pojkar :P) Man sitter inte en minut still där uppe.. Allt händer och det finns så mycket man vill göra. marco har jobbat kväll den här veckan så på dagarna har vi gjort massa grejer, å åkt på äventyr, hit å dit, dit å hit! Sen på kvällen har jag bytt pojke! Har alltid kommit hem exakt till idol ;)

Har fortfarande letat som en tok efter mina skor! Frågat i varenda butik om det finns kvar i 36! -Nej tyvärr! har jag fått typ 89 ggr ! Ska förlänga mina fötter till 39, 40! För dom finns alltid kvar !!!!

Idag har jag varit i Eskilstuna. Vi har letat efter ett nytt köksbord! Och det är ju äventyr på hög nivå! Man blir ju aldeles slut.. Pkte tidigt imorse och kom hem sent ikväll!! Helt sluuuuut !!! Jag tror vi har hittat ett! Men med mamma vet man aldrig, imorgon kan hon komma och säga att hon sovit sömnlös och vill kolla på flera bord!!

Imorrn blir det kanske Heron..annars blir det fisigtmyspys!
Är aldeles för tok mycket partysugen också! Har typ lyssnat på partylåtar hela dagen.. Varje gång Way I are kommer, så kan jag bara se framför mig alexandra och jag med våran dansshow! haha!

Så, nu har jag skrivt så det räcker ;) Puss o kram!

Hejarklacken !

HhahhahahHahahhahahahAHAHHAAHHAAH, caaan´t stooooop! HAHAHA ;D;D;D;D;D;D;D;D
Om du inte skrattar, så har du verkligen brist på humor, I promise you ;)

http://www.youtube.com/watch?v=p4NWNnOHM2M

Hej hej, här kommer jag !

Helgen som gått har varit mycket bra, hänt allt från allt till ingetning :P allt som vanligt alltså. I lördags fyllde My 19 bast! Så självklart var jag där som trogen gäst och firade! Jag å arlex var där först, som alltid ;P.. Mer och mer strosade in.. Efter uppfunnen hundvalp på gården, polisringning och upphittad ägare så var vi alla ihjälhungriga. Bjöds på tacooos! Mycket gott ! Sen blev det mycket snack och lite verkstad :P Vi var ju tvungna att bjuda lite folk så det blev lite party av det hela !
Alexandra startade sin kontaktlista.. Fick iaf reda på att ingefär FEM pers skulle komma :P
Väntade å väntade.. Sen när jag och alexandra sitter uta på trappen å snackar.. så kommer till folk.. en efter en efter en efter en.. inte var det där fem, utan TJUGO pers.. Minst..25 kanske !!! hahah! oooops :P "Vi träffade dom här på vägen" säger oskar! haha visst! å där står My och försöker se glad och välkomnande ut ! hahah !
Nej men, party och folk ville vi ju ha, å party och folk fick vi! hahah !:D  Grattis på födelsedagen !:D:D:D

Efter bravader som vanligt på min o alexandra lördagars, så lämnade vi det där stället och åkte hem till mig och låg skavisar å snackade för fullt om kvällens händelser! Det hände sååå mycket sjjukt !

På söndagen låg vi och kollade på Idol repriserna :D Måste bara tillägga att jag älskar alex morgonfrilla! Den går bara inte att missa! haha !

Efter att hon åkt kom nästa man förbi, marcooo :P hihihiihi säger jag bara :P

Ikväll ska vi åka och klippa oss i ösmo som vanligt.. och sen åker jag upp till sthlm :)

Hämtade ut mitt paket imorse :D Det var tröjan som jag fått at alexandra i födeseldagspresent! Hon vet inte om det, förns nu dock då :P Tack gumman ! !!! I looooove you:D
Kommer använda din present rejält mycket abra så du vet ;) <3


Blev inga bilder.. Eller jo! :P Men inta många, jag låste in kameran när alla kom! Det var iinte säkert att bära runt på den !! :

Kiss and goodnight !

image273
                                                               dig älskar jag :)

dfgvbhnjmkl

http://www.youtube.com/watch?v=HnG9Qbiy1UY

WHY GOD WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?!?!?!??!?!?!?!?
WHY HEEEEEER?!?!?! WHY HER WITH HIIIIIIIIIM?!?!?!?!?

Party all night long........ Not tonight though!

Stavas det så ? ;P
Aja, Idag är det fredag.. Känns inte ett skit! Brukar ju vara lite mer stål än såhär iaf! Men som alla andra dagar så laddar man upp för LÖRDAGEN :d hihi! Äntligen en hemmafest! :D Mysanfrysan fyller åår med pumpa å stååål! ;) Så imorn blir det iaf party party!

Fast jag VET ju att jag inte är den enda som är ensam en fredag ;) heheheh ! Det är ju faktiskt ballen också! Hon ligger tydligen i badet nu med en grogg! alldeles ensam... hoppas jag ;)

Har målat huset igen i veckan! Nu är vi helt klara.. Bara pyttelite kvar! Sov över hos farmor0farfar inatt.. Dock glömde farmor stänga av derasjävligaklockfansomlåtersomenkyyrkklocka! Så varenda timme inatt vaknade jag.. Å förstås så blev det ett slag mer än timmen innan ;)
Vill bara att ni ska förstå; Klockan hörs i hela huset, och jag låg en meter ifrån den !!!!!!!!!!!!

Nej, nu måste vi styra upp !!!!!!!!




Med and my giiirl  <3

image264 (tur att bilden var så liten, hahah;)

Idag är jag ledig :)

Yes, en byggarbetare plus målare, kan helt enkelt inte jobba när det ösregnar ute ! SÅ jag tog mig en sovmorgon, till klockan 12.00 cirkus. Mycket sköönt :D Var längesen man hade en riktigt lång sovmorgon ;)

Har mest legat under täcket framföt tvn idag. Men vad ska man annars göra när det spöregnar ute? Hann faktiskt städa och diska och allt som därnt också ;P

Nu ligger jag och kollar på Idol ;d Hösten entertaiment :D Väntar på att mamma o pappa ska komma hem med min godispåse så att hela kvällen blir finnemang :D Måste ju zappa mellan idol och top model... det är körigt!

Nu har jag bestämt mig också, händer det ingenting som förändrar mitt liv dom närmaste månaderna, så flyttar jag upp till sthlm! Jag hoppas att det inte kommer hända nåt, och att det händer massvis i sthlm :D:D

eller, jag vet inte.. sooo confuused!!

En bra tisdagskväll !


HAHAHA! helt sjukt !

Ligger precis nu och kollar på ett nytt program på 3:an! haha! Fattar inte riktigt vad det handlar om, men det handlar om en person med dåligt självförtroende och som ser ner på alla, eller vad det var!
haha, hon såg ner på ALLA! Bara för att dom var snygga och kunde gå i shorts och linne! Och då  ville hon tydligen bara gå fram och skjuta ihjäl nån för att dom var kära och inte hon.. Fast bruden hade ju fet röv tydligen så då gjorde det inte lika ont i henne !
haha, så kom ett studentflak åkande, "Ah, vänta bara tills livet kommer ikapp, imorn kommer ångesten" HAHAH! Helt sjuk tjej. Fast hon säger ju det alla vill säga, men endå :P Förstår att hon skulle se ner på mig också, FÖR jag är ju faktiskt snyggare och bättre än henne ;)
Nej, men, jävligt jobbigt och må som hon! :S

Appråpå ingenting, Så är det måndag idag! Hade körning imorse.. Gick bra, känns skönt att jag sliper det där snart :P.. Sen gick jag till banken och satte in pengar, mm mm mmm ;d ! Gick hem, körde på lite Sibyllakorv med bröd ( SÅ jääääklans gott) .. Gick ner på stan med helena och fixade lite små grejer ;D
Har varit en lugn dag !

När jag kommer in på trafikskolan så hoppar Maggans hund upp på mig; "Jaha, du har hund märker jag" "Nej", sa jag" "Nehe okej" sa hon å kolla bort typ! HAHa.. WHAT :/ Do I stink sooo bad!!!:P


Imorgn ska jag jobba med farfar igen.. Ska tydligen bygga i en bod eller nåt till grannen... Byggare Elin! :D:D Lajki! :D Måla huset måste jag hinna med också.. Körigt ;)




image263

:(

Äntligen äntligen har jag hittat MINA skor, hittade dom på nätet.. Så mycket som jag har letat efter ett par sånna härna pumps ! Så jäääkla snygga.. och med perfekt klack! perfekt perfekt perfekt!!!!! SVARTA!! peeerfekt!
Dom måste jag ha tänkte´jag.. Sen kom jag på att man måste kolla att storleken finns! FANNS DEN DEEET!?!??!!??! NEEEEJ!!! Som vanligt när det gäller mig och skooor !!
Hittade ett par andra som jag också skulle tänka mig, fast med 10 cm klack! Pina!!! men dom vill jag!! FANNS DOM?!?!? NEEej.. bara stora jäkla storlekerar kvar! Hittade ett par till så var sådär alldels förtjusiga så att man bara skulle kunna ha dom på hyllan!! FANNS DOM??!?!? nej!!!

Nu vill jag gråta!
PAAAAAAAAAIN!!!!!! ;

Sängmys :)

Yes ;) Nu ligger jag i sängen med lapisen iställer för i soffan :P Nyvaken å otroligt fräsh är jag också, eller inte, välj själv!
Jag och marco har legat i mammas och pappas stora dubbelsäng i helgen.. bara för att passa på liksom.. men på nåt konstigt sätt så har vi ändå legat på samma sida och under samma täcke.. :/ Somsagt, jävlig dumt att passa på???!?!?

Helgen har iaf hittils :P varit jättemysig.. har varit ute på långa promenader, lagat massvis med mat, druckit lite vin..å allt sånt därnt fjolligt ni vet :P.. Och sprungit nakna i hela huset har vi också hunnit med, haha :P To much to handle? ;) haha!

Nu väntar jag på frulle på sängne.. Men känns rätt segt eftersom plutten fortfarande ligger här bredvid o snoozar! Blir väl som vanligt jag som får ta tag i helheten !!