...,,...

Ska bara säga att jag är bra och att jag är glad!
Sen har jag inte så mycketmer att berätta!

Här är lite pics från i helgen ;)

            


       

    


Happy friday ;

Söndag idag, klockan är snart åtta.. känns som att hon knappt är sju, bara för att det är så ljust ute och för att man ställt fram klockan :d Så härligt !!

Förra veckan var hur soft som helst :) Var ledig nästan varje dag känns det som, å var man i skolan så hade man drygt 1 till två lektioner! Helt okej!
I fredags slutade vi vid tio, Jag och Helena åkte ut till Tuna Park å shoppa stort.. iaf Helena ( som nyss hade fyllt år och fått lite presentkort ;) Jag kom iaf hem med ett par jeans och ett par shorts! Avslutade shoppingrundan med Maxhamburgare, fyfan så gott det var. Fick skjuts hem av helenas bror, så vi satt där bak å grisade ;)
Sen när man kom hem var det bara att sätta igång och göra sig iordning.. Vid halv sju gick jag till Helena plus 4 flickor till. Satt å drack å lyssnade på musik, tog en jävla massa pics, spelade spel och massa äckligt mycket med skvaller, som sätter kvällen på max.
Skapligt lyckliga försökte vi gå till tullen.. kom dit innan tio (fattiga studenter passar på när det är fritt inträde) Vilket märks utav att det är typ 10 pers där inne.
Men vid tolv kom iaf allt folk och på typ en halvtimme så var det proppat. Kändes som att hela strängnäs var på samma förfest förutom vi :(
En del avvek då å då.. men jag, alexandra, åsa och emmy var tappra och var kvar. Dansade som freaks även fast mina fötter kunde gå av precis när som hest, satans vad ont vad jag hade. Tillslut var jag tvungen att säga nej tack å gå därifrån. Alexandra och jag tog av oss våra skor och gick hem i bara strumporna. Det kändes som att man hade fullt med blåsor och att man gick på eld..uhäävebläää!
Blev lite nattkäk sen gick vi och lade oss. Alex i min säng och jag på soffan ;)

Klockan 08:00 ringde klockan. 5 timmars sömn tackar jag för. Hoppade på tåget til Flen där jag varit i helgen ! Var länge sen jag var där så det var uppskattat! har haft det mysigt och mycket mycket lungt, vilket aldrig är fel det heller.

Nu ikväll har jag gjort brccoliopaj till familjen :) Det var gott, Och nu måaste jag ta tag i pluggandet, förör imorn :/ Inte roligt Plus att vi ska på brandutbildning imorn :D hoppas det blir kul!

Nu längtar jag tills på fredag, då det är Elin, Sandra och Helena HELG :D hihihi

Puss o gokväll!

ååh, hopplööösa dag!!!

JA, nåt annat kan man ju inte säga om den här dagen! Nu ska jag berätta;
HAde sovmorgon (som vanligt) sista timmen jag hade kvar kunde jag inte sova för det lät så mycket utanför balkongen.. När jag väl tänkte stiga upp fick jag sms av helena, som sa att hon inte mådde bra och att hon inte skulle komma.. Borrade ner huvudet i kudden igen och ville inte gå upp.. Tänkte skippa jag med isåfall.. Men i sista sekund åkte jag in.. Bestämde träff med Karin och Jacqe, var i aulan i drygt 40 minuter, slutade typ fem minuter efterv att mitt tåg avgått.. Gick och köpte en tröja för att göra mig glad. å det blev jag, ett tag.
Åkte hem, med ett tåget. Var hemma typ en timme. Åkte in till tre för att ha matlagning.. Som var inställd!!! Fick vänta en timme på tåget. Bestämde mig för att gå å shoppa för att göra mig glad igen.. Men hittade inte i min storlek, så jag ska beställa från internet.. Även om att jag har sagt 5 ggr att jag ska sluta, men jag kan inte motstå!

Ja, som sagt! Dagen har varit som en groda utan ben, helt jävla hopplös!

PLUS skavsår PLUS huvudvääääärk!!!!!
Vad har jag gjort för att förtjäna?!?!?!?!?!?!?!?

Inge rooligt att vara ensaaam !!

 hopplös skit



;P

SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAAR!!!

Oh, Jag blir bara mer och mer sugen ju mer man pratar och diskuterar den dagen. 9/6, då smäller det!
Jag blir jätte pirrig i magen bara jag tänker på det! Ska bli så jävla härligt och så jävla kul! :D
Alla ska vara finklädda bara för miiiig ! Och alla som vill ska komma till mig den dagen, jag skickar inbjudan på det här sättet ;) Det var faktiskt smart gjort!

Fler och fler beställer sina studenklänningar också, snart har alla förutom jag! Måste börja leta nu. Och om det här känns svårt och jobbigt, hur kommer det inte vara då att leta brudklänning sen.. herregud, tur att det år och dar långt bort !

Även om studentdagen kommer börja klockan fem, sex med att jag stiger upp å morgonen.. och att jag säkert lägger mig samma tid 24 timmar efter.. Så känns det jävligt bra!
Planerad in i minsta detalj kommer den vara i varje fall. Har man redan börjat nu, så kommer det nog inte bli några problem ;)

Nej, nu får det gärna vara 7 juni! Det skulle kännas så bra. Plus att jag skulle ha ett jobb att komma till sen också, det skulle inte heller kännas fel!


Jag är glaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!

Trött...

JA, det kan man verkligen säga att jag är! Kan inte bli tröttare än så här.. å klockan är bara tio.

Har blivit så irreterad ikväll också, först när jag skulle skicka in min loggbok, så kastar sig alla meningar och ord omkring så det blev en hel stor röra ( och jag gjorde inte ens någe fel) å musen pajar.. Sen skulle jag  fixa det på den andra datorn, då pajar den.. Helt black out fick den! Skulle inte förvåna mig om den pajade igen! Å nu ikväll när jag skulle sitta vid morfars dator, ja då funkar inte det tangentbordet! :/ Så irreterande!
å sm om inte det var nog.. Så när jag och mamma var å handlade så proppa hon fullt med mat i säckarna, sen skulle hon ju bara gå och köpa tre dussin blommor.. och påskris uppe på det! Å sen var det bara att GÅ hem å konka på det! Inte min dg idag alltså!

Men EN sak som var bra idag, det var att pappa var med på tv idag :) På nyheterna! Jag blir så stolt ! :) Kostym och allt, stilig! Även om det bara varade några sekunder, men det är något det! Wallinder är bra!

Sen får jag väl tacka alla som är så oroliga.. Hade missade samtal hit och dit, å så sms uppe på det som undrade vart jag höll hus och att jag skulle säga till om jag levde. Å det gjorde jag ju, jag var ju bara nere hos morfar ( som körde Julio Eglesias på grammofon hela kvällen ) ..
Förlåt älsklingar, ska ta med telefon nästa gång :)

Jaja, håll huvudet kallt så hörs vi!


  Kolla vad jag är söt!

Se upp för dårarna ;P

Japp, den såg jag på igår :) Med mamma, pappa och marco! Klockren film! Den var rolig :)

måndagmorrgon, klockan är runt halv tolv.. Har nyss varit å lämnat marcopolo vid tåget;( Ska snart åka in till skolan för två lektioner.. har läxförhör snart också, har knappt kollat på papprerna !:P Jag gör det ju bara dumt för mig själv :P

Vi var å åt mat hos farmor och farfar igår också.. Det var mysigt :) Kött, potatis, sås och geleeeeeeeeeee (som en del säger) Fick en bunt med filmer också, så jag har lite å göra framöver :)

Nej, nu ska jag titta på dom där papprerna lite.. ;)

PUSS!


Sweet escape?

Redan fredagkväll :).. Den här veckan har gått som smör i stekpannan!

Var helt lungt i skolan idag.. gjorde inte så mycket! Kollade film i drygt 2 timmar, å jag vet inte hur mycket man satt å vred sig, upp o ner! Förstod inte så mycket av filmen heller, eftersom jag knappt såg något. Vet bara vad den handlade om ;P jaja
Så gick vi på stan en stund också.. hittade massvis som jag vill ha.. men jag tänkte att det kunde jag köpa någon annan gång. å nu ångrar jag mig :/ Så är det alltid med mig, å sen när jag väl ska köpat, ja då finns den inte i storlek å divarse!
Sen gick jag och Sandra och handlade glass! Kallt men gott ;)

Nu ikväll har jag typ bråkat med allt å alla känns det som.. Blir bara så trött..
SÅ jag packade väskan och tänkte åka till pojken som alltid öppnar mig med öppna armar.. men jag ångrade mig i sista sekund.. Så jag hoppade in i duschen och stod där ett tag och skämdes.. Nu är det lite stelt;P Pappa pratar med mig som om jag vore ett barn som behöver tröst.. Och det behöver jag, men jag är fortfarande arg! ! ! !
sådeså!

Prutten skulle ta ledigt imorn och på söndag så han kunde komma till sin finaste ängel :) Det glädjer mig.. Det är typ det enda som är bra just nu!!

Soo loong!

;(

Årets kvinna!

                                                    image72

Kunde fan inte gjort det bättre själv ! ;)
Postiviare kvinna får man nog leta långt efter, så klockren på alla sätt och vis!

Mammas mat?

Go´kväll :)
Ikväll har jag lite ont i huvudet och är lite varm i kroppen. Det är varken mysigt eller roligt! Man blir bara tråkig och slö.. Men det får väl gå en dag!

Igår var det bakning för fullt :) Vi bakade nämligen till vårat projekt igår.. Choklad stod på temat! Kladdkaka, chokladbollar, Daimmuffins, Kladdmuffins och choklaskakor! Visst gick det fint till en början, men skull det verkligen se ut sådär ? ;
Jaja, fina bilder fick vi och roligt hade vi!

På kvällen kom Ballen till mig :) Då blir jag alltid glad för det är alltid något nytt som hon kan berätta för mig :) Hon gör mig alltid glad, tillochmed när hon äter blir man lite fnissig i magen!
Hon behövs för mig!

Jävligt segt och tråkigt i skolan idag..:(  Tur iaf att man är ledig imorn, det behövs :) Somsagt, jag vet inte vad jag gjort, men jag gillar dä ;)

Nu ska jag gå och äta mat. Mamma lagar mat idag! För första gången det här året .. haha! Nej, andra kanske!
Kanske går och tar en pizza sen! ;P
Jag ger det iaf en chans !

Puss och kram till dom som vill ha, som andra kan bara på handen !

Mja ;)

Jag tycker om han :)