Sööötis <3

image418
image419
image420

Asså, hon gör det jävligt bra!

Alexandra kom upp till mig i Sthlm idag. Hon visade mig bland annat hur man shoppar på rean! 4 plagg för drygt 200kr, som EGENTLIGEN skulle kostat över tusen spänn. Hon körde liksom HALVA PRISET PÅ REAPRISET, asså, hon gör det jävligt bra!
Var bara tvungen att säga det ;)





Baby, whipcream or chocolatesauce?

Tetris-beroende?

Jag måste bara berätta hur sjukt bra jag är på tetris! Jag skulle lätt kunna tävla i det, om det fanns en tävling. Jag skulle nog ta mig till toppen och utklassa i vm och em och allt sånt där! Det är ju faktiskt inte bara ett spel.. det handlar mycket om snabbhet och teknik, "vart ska man lägga nästa kloss så snabbt som möjligt" liksom!
Flera ggr om dagen måste jag spela så min hjärna får arbeta lite! Nej, det är nog en av dom bästa spelen, ever!
;)


Dagens händelse är att jag har jobbat (;P) ätit årets första semla (det är ju faktikst Karl idag), och varit på en spontan shoppingrunda med Helena i Eskilstuna hela kvällen! Blev tyvärr inte så mycket shopping, men en runda på godisland och subway hann faktiskt med :)


Nu måste jag gå och sova för jag ska upp och jobba om cirkus sex timmar (!)
Natti!

One night out!

  


Hur mycket snor kan man egentligen producera?

Flera liter har säkerligen kommit ut från mig dom senaste dagarna.. och det känns som att det kommer komma några liter till, för den här gången!

Maddo ringde igår och frågade vart jag tagit vägen eftersom jag inte hört av mig eller varit inne på msn på några dagar (och då är det något fel)
Natten till måndagen började det, sen dess har jag legat i sängen! I måndags gick jag bara upp när jag skulle göra mina behov. Jag kunde inte ens titta på tv(?!?!?!?!?!)..
Igår trodde jag att det skulle bli bättre eftersom jag hade fått in fler än två rån i magen.. men imorse ville magen inte ha kvar det längre! Tji fick jag! Så idag är vi på ruta ett igen! Sakta men säkert tar jag mig fram.. Idag kan jag iaf vara uppe cirka tio minuter!
Nog klagat! Det finns dom som har det värre!

På fredag måste jag vara på benen igen för då ska jag vara med min flickor :)


 :)

More then friends, right? ;)

Igår va det svullo-kväll med Madeleine.. Satt uppe och pratade till klockan ett inatt (vilket var mindre poppis imorse när jag skulle upp klockan sju).
Vi pratade om framtiden och baktiden! Vi har gått egenom allt det där förut, men ibland måste ha en uppfräshare! Å herregud vad mycket man glömt bort! Våra käftar går i ett hela tiden!
Framtiden tog dock kortare tid än baktiden.. Vi tar helt enkelt dagen som den kommer.. Det blir nog bäst då! ;P

Somsagt, upp klockan sju för att jobba.. Kom hem vid två.. gick o lade mig.. gick ner o störde helena på jobbet! Att man aldrig kan komma därifrån tomhänt(?)
Nu har mamma sina tanter här så lika bra att man flyr.. men vilken tur då att jag ska åka o jobba igen ;)

So looong!!!


Det har inte

hänt mycket den senaste veckan.. det gamla vanliga. Det rullar på.

I fredags var det en shoppingdag planerad i Eskilstuna med Maddo. Kom hem med tre par skor :D Madde shoppade för mer än vad som tillätes, det kallar vi bra! På kvällen med blev det jobb, därav ingen Adam Tensta ;( that sucks!
På lördagen åkte jag upp till marco.. Blev lite shopping där med, ett till par skor bland annat, men dom ska jag lämna tillbaka, kan ju inte ha bara för att ha liksom ,P



På lördag blir det äntligen en utgång. och Ja, jag tycker du ska följa med ;)

Kobojsarna - Jag Vet Att Du Vill Ha Mig


Oh my!

http://www.poodwaddle.com/worldclock.swf

Klockan vad som visar vad som händer i hela världen precis nu :/
Scaaaaary!

Partyfredag!

              


Som vanligt försvinner kameran när folket och festen börjar ;P men vad gör det!?


HAHA!

Marco- Åh, kan vi inte beställa hemkörning? Från kebaben typ?
Elin- Men jag tror att bara Natti har hemkörning.
Marco- Vadå, inte på dan´?