Regn, Regn och regn !

Tjoohej !
Tråkig dag idag med bara en massa regn hit och dit..
Var nere på stan förut med mami och papi.. förstår inte varför jag går med dom egentligen.. Dom ska ju till varenda hörn i hela stan och sega som frön är dom också..
Var inne på vero å hälsade på helena också å hämtade min tröja :D Har saknat den ;P

Finns inte så mkt man kan gör idag.. Ska mysa ner mig i soffan å vänta på marco somkommer snart å förgyller min dag :D YEs, i like it! Don´t you? Oh, I know you do :;)

Ha en bra regning kväll allesammann! Kiss and goodafternoon :S :P

Ugglan

GoMiddag!
Imorse fick jag äntligen sova tills jag vaknade.. Eller nja..
Låg o snozade ett bra tag framför våra bästa år å Rachel ray.. and I hate them both!!!!!
Sen ringde jag Helena, vi gick ner på stan å kollade.. Sen gick vi och invigde Ugglans Grill också. Vilket kan bli bevis i Strängnäs Tidningen !!! Vi försökte gömma oss bland annat folk, hoppas på att det gick ! Annars blir det en bild med burgaren i handen i väntan på alla annat, och helena som proppar i sig stripsen! Haha! No thank you !!
Var trevligt att umgås med henne såhär på förmiddagen :) <3

Nu måste jag göra nåt annat åt den här dagen ! :D



image178

:D

Nu ska jag bli bättre på mitt bloggande, så ni NÅNGÅNG kan få läsa en bra blogg, av en bra bloggare ;)
Jaha, så vad har hänt den senaste tiden då? JOo
Helenapena klarade teoriprovet i måndags :) Grattis, grattis GRATTIS!
Det är ju bra att nån utav oss kommer ha körkort i år iaf, för på min front går det inte lika bra..Körningen går galet bra, men teorin sucks !


Gick upp åtta i måndags - jobba för farfar ;)
På kvällen blev det chill med helena, my och shereen.. Gick till kebaben å käka, satt där några timmar :) var härligt, sn blev det lite sitt nere i hamnen med glass :D
Gick upp sju i tisdags - körning -åkte till sthlm igen
Gick upp halv sju i onsdags - don´t know why ;)
Gick upp sju imorse- körning!
Och jag ska ha sommarlov??!?!?!?!

Igår kom michaela hit.. å det innebär att lilla pixie också kom:D hon har växt den lilla rackaren.. såå sööt hon kan vara endå då! Går å tar mina skor, det kan hon iaf !! MORRMORR ;P

Å shoppingsugen är jag oxkså, som attans ! Har massavis med perngar som bara ligger å väntar! Men njeee, vet inte vad som har hänt? Nåt fel är det iaf !

I helgen får marco semester! :D::D det tycker vi oooom !! Då kankse vi kan åka nångång va ?;)

Hare bra
Pusslielusspuss !

yes.. :)

Veckan: Sjuk, sjuk och sjuk! Låg till sängs söndag till onsdag

Torsdag: Åkte till sthlm.. Såg Tsatsiki i Gallerian ;)

Fredag: Midsommar ;)

Lördag: Chill, chill! Film film!

Idag: Sickla udde med mamma, pappa, erik, marco å daniel :)

Nu: Saknar mina vänner jättemycket! Förösker kirra ihop nåt med My, but she sucks!

Tack å hej för mig !

image176  image177

Rekomenderas.. Jag valde förortsungarna, otroligt va ?;)


Åh vad gooooootttt !!!! :D

Åh, vad jag älskar "Vad blir det för mat?".. Han gör så jävla god mat så det bara vattnas i munnen. Skulle kunna sluta se alla andra matlagningsprogramm och bara kolla på det här! Han gör det så äckligt men endå så jäklans gott å saftigt så man bli sååå hungrig när man kollar på det. Ingen jäkla Gi här inte !!!!!!!!!!1 Looooove him!!!

image173



Å ett annat programm är "License to grill".. And I loooove that tooo ! Han grillar hela tiden å han gör det också så smaskigt å gott!! Egentligen hatar jag amerikanska matlagningsprogram, för deras språk (det blir så äckligt bara man lyssnar på dom) Men honom älskar jaag :P
Mhmhmhmhhmhmmmmmmmmm ;)

image174

Mjahah :)

Var tydligen ett tag sen jag skrev här, så tyckte själv att det är passande med en uppdatering !
Nu har det redan gått en hel vecka sen jag tog studenten :D Känns härligt :D

Veckan som gått då ;p I måndags åkte jag ut till farmor o farfar å glassade vid poolen i cirkus fem timmar ,P Bärnde mig typ över hela kroppen.. Och inte förns nu har det börjat smällt bort.. usch å aj ! Sen kom mamma å pappa dit å vi käkade middag :d fiint !

Kommer inte ihåg vad jag gjorde sen.. Eller på onsdag gick jag ner till Vero Moda å kollade på när Helena jobbade! Hon är så duktig så man blir tårögd :')

I torsdags körde jag halkkörningen :D fyfan va kul det var! Har varit dödskrämd av alla som säger att det är så jäklans kul, å jag har aldrig förstått vad det är som är så speciellt kul! Men ack så rätt dom hade ;D Det var skitkul! All nervositet försvann när jag satte mig i bilen :D Ja, sammanfattaningsvis; skitkul!! :P

Sen på dagen så var det studenten här i strängnäs! Alla mina flickor tog studenten :D Var jätte roligt att se :d Så stoolt man kan vara ;)
Efter att sett dom sprungit ut å åkt flak så bar det av hem å packa grejer tills på kvällen.. Sen gick familjen hem till Madde där det bjööds på riktigt good mat :D var där en stund, sen bar det av till Micke, men där hann jag inte käka, Sa grattis å gick i princip :P Ut på landet till Alexandra.. Där var det också en massa god mat, å massa sprit ;D
Var bara att korka upp å göra sig beredd för kvällen !

Så på kvällen var det studentfest på Bk, Jag å Helena satte på oss våra mössor (eftersom vi firade ju faktiskt våran studet också ;) Kvällen kunde inte ha blivit bättre! Hade skitroligt men svettigt så in i helskotta !!! Det var som en bastu varje gång man gick ner till dansgolvet !
Tack för den kvällen bruuudar ! Kommer senat att glömmas !

PUSS så länge

hihi :d


Din poäng: 253
Det är sådana som du som sätter definitionen för vad som är kvinnligt och inte. Du är ett praktexempel av kvinnlighet. Sträck på dig och var glad!

Stuuuudenten 2007

Imorgon kommer mina älsklingar ta studenten :D:D:D

Då kommer dom ungefär ha en sån här min ;



image172

Stuuuuuuudent 2007

För vi har tagit stuuudenten, för vi har tagit stuuudeeenteeeen, FYFAN VAD VI ÄR BRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

image152


9/6 var nog en av dom bästaste och glädjrerikaste ögonblick ever! Efter tolv år har jag nu tagit studenten, och är officiellt en icke student numera!
Efter allt gårdagen innehöll kan jag bara tacka dom som gjorde den något så fruktansvärt bra!
Är supernöjd med allt; från bilfärden in, tebjudningen, lunchen, fotograferingen, klassrummet, aulan, fönstertitt, flakåkning, bilfärden hem.. å allt här hemma; alla som kom <3, maten å alla presenter! TACK TACK TACK !

Efter så mycket planering så är den dagen förbi.. Vaknade trött men skönt ;) Ballonger har sprängts mitt natten (förstår inte vad marco gör i sömnen;)
Om det inte var nog med min så har ju även lilla älskade Malin också tagit studenten, i fredags, Grattis Grattis,så där bjöds det på mat och fina vänner nu idag:)
Och på Torsdag återstår ännu en flera studenter som ska firas å partaj som satan ! Då firar jag och Helena våran student ännu en gång ;D

Å tack Madde för att du gjorde det till en lyckad kväll igår, Har saknat dig med, massor ! Från vaggen till slutet :P Vi kirrar allt som ska kirras i sommar, lätt ;)

Ikväll har Helena varit här å vi har setat på balkongen å käkat tårta å massa jordigagubbar ;) Å snackat massa skit förstås ;

Imorn är det måndag, vilket betyder, Arbetslöshet ;)

Sov gott PUUUSS

Lite bilder från i lördags. Finns ungefär 1000 bilder till PLUS att Helenas pappa har filmat hela dagen ;) Fett kul å se den sen, haha !



Ja, jag spenderade den mesta delen av dagen med Helena ,)

STUDENTEN 2007

För jag ska studenten För jag ska studenten imorrrn.. FYFAN va jag är braaaaaaaaaaaaa!



Baaad :)

Har varit i Mariefred ikväll hos farmorOfarfar å badat i deres grannars nya pool! Fyfan va härligt! 29 ceelciiius! GodDamn ;;) Fick inviga min nya bikini också! I LOOOOOVE IT!

Imorn kommer Pixie! Världens finaste hund! Har inte träffat dig än men jag ääälskar dig redan, såå söööt !!!
Du ska soova med miiig, å fylla ut mitt tomrum i sängen för tillfället :( För jäkla tråkigt å sova själv !

Kan någon i min klass berätta för mig när vi ska vara i skolan på torsdag, please?

Det finns en del människor som inte är dom man trodde från första början :( Känns så jäklans tråkigt bara!


Ollalala ;)

Måndag idag, på lööördag smäller det ! Fyfan va sköönt ! Ska bli så sköönt å slippa allt som har med den skolan att göra.. fyysaatan så skönt !

Helegen som gått då.. hmm.. I fredags blev det shopping å party på kvällen med flickorna! Det var singelparty på Lotus! ;) Jag hade mina lappar på mig, NO! Upptagen! Tyvärr! haha! Alexandra var ju villig, moooore then ever :)
Hade skitkul den kvällen, även om folk åkte hem lite för tidigt å en del försvann ;)
Jag å alexandra hittade ett halvt helrör på ett bord! Tack å suup ;) haha ! klockrent!
Kom hem typ halv fyra, då hade solen redan kommit fram ;)

I lördags var det reunion som gällde med gamla klassen! Var väl sådär va! Dom som man pratade mest med träffar man ju endå då och då, sååaate !!! Men trevligt var det lite grann iaf :d

Har varit och gått en promenix med cissipissie nu ikväll.. Skönt å få prata lite :) Me liiike you longe tiime !!!

Är ledig nu fram tills på Torsdag :D å sen ledig på freedag! Åh såå sköönt !
på Onsdag kommer Pixie hem hiiit :D Erik och Michaelas nya hund! SÅ gulllig!!! :D:D::DD:

Syns å hörs
PUSS!


Pics från i fredag.. En del mer pose än vissa andra ;)