Lussebullar och varm choklad :)

Gud vad många gratulationer jag fick igår :) Och fler blir det väl dom kommande dagarna :D alla är så stolta över mig, och det är ju jag med faktikst!

Fikade med mina barn igår nere på stan, sen gick vi hem och bakade pepperkakor! Vilket resulterade i mjöl och deg över hela köket ungefär  :)
Efter jobbet gick jag till Madde och visade henne mitt "papperskörkort" och hon blev suprised :D tur att hon inte hade läst bloggen direkt efter jobbet :P Då skulle det ju inte blivit lika överraskande!
Kvällen bjöd iaf på räkmackor! Sen tv.n ägnade vi ju oss också åt, och så lockade vi håret och massa skvaller! :)

Idag har mamma och jag bakat lussebullar och så håller vi på och sätter upp stjärnor och allt sånt där mysigt! Men nu ska jag dra iväg till jobbet så nu får mamma byta partner ;P
och nu precis har vi fikat med nybakat och varm choklad och massa tända ljus :)

Ikväll ska jag o madde åka till nyöppnade Karlsson här i Strängnäs! Vi och resten av Strängnäs lär väl vara där! Tur att vi har 10% och presentkort med oss :D

I helgen ska jag åka till skebokvarn med marco :) Fisen fyller ju år på Söndag :D:D:D:D och daniel förstås!
Så ringe farfar igår och sa att jag skulle få ta hans bil över helgen! Ja, men jag tackar jag :D Skönt o bara gliiiida fram liksom, istället för våran bil som aldrig är säker!

Soo long!!!


KÖRKORT!!!!!

Jag klarade körkortet idag :D:D:D:D:D:D:D:D:D I´m so happy happy happy!!!!! ÄNTLIGEEEEEEEEEN!
hahaha.. fan va glad jag är !!
Bättre sent än aldrig är mitt nya motto.. Även om tex Tessie firade ett år med sitt körkort för nån vecka sen, och madde firar snart ett år om någon vecka! Så känner jag mig inte sämre för det  ;) Jag har det nu iaf och det är viktigaste :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D WOHOHOHOHOHOHOHO!!!!
KÖRKOOOOOOOOOOOOOOOORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ner och köpa mig en ny guldig plånbok som jag har tittat på ett tag! Körkortet ska inte behöva vara i min gamla! Nytt ska ha nytt liksom ;D

Dream on, baby!

"Inatt jag drömde något som, jag aldrig drömt föruuuut"
Me and Zac Efron, hade en hel dröm tillsammans! Jag vet inte om det var för att jag såg Hairspray igår som detta kom upp, men det gör absolut ingenting! Har ju länge fantiserat om honom ;)
Zac var tydligen tsm med min syster (jag som inte har någon) och han skulle bo hos oss ett tag eftersom han egentligen bodde på Hawaii ;S
Anyway, efter ett tag så flörtade jag tydligen in mig hos honom, men han visade tydligt att han var tsm med min syster! Men efter ett tag så kunde inte han heller hålla fingrarna borta, haha! Å det ena ledde till det andra, så attsäga! Och det fortsatte att vi träffades i smyg på dom mest exotiska platserna ;) mhmhmm! :D

Dock när jag vaknade så blev jag besviken, men sen var jag bara tvungen att skratta! För det var den händelserikaste drömmen på länge, det må jag säga!!!! If you know what i mean ?


Me and Zac forever <3
image369
oh, you sexy thing ;)


Nä, livet går vidare! Nu ska jag träffa Helena baby, vi ska ner å käka på stan å GÖRA stan såattsäga ;)

Hairspray!!!

image368
Bio ikväll med Madde och Sabina! Myyyyys! Och filmen var mycket bra, en riktig musikal :D

Det var så lite så ;)

image367

No contact :(

Inrernet, box och hemtelefonen är helt paj hemma ;'( Kommer ta 3-5 dagar att fixa, men såvitt jag vet så tar det minst 10 jävla dagar!!!
Har aldrig riktigt förstått varför morfar skaffade dator i åttiårsålder; men ikväll är jag tacksam :) Det har gjort pnt i fingarna hela dagen:: å det här tangenbordet suger; så nu lägger jag av:::

SEEYALATER

å madde; jag är ledig imorrnkväll endå ;p


Herrejesus ;P

Det har varit supermysigt att få dela säng med Alex dom här två nätterna :) Såå mums!
I torsdagskväll gick vi ut för att se Fattaru på Raaaaaw, med Tessie och alla hennes danskompisar! Men både jag och Alex insång snabbt att vi inte såg så street ut och att musiken och dansen inte var oss, så vi tod en taxi hem, lade oss i sängen med ostbågar och Beck! och somnade inom tjugo min! ;P

Gcik upp efter tolv dagen efter. Segade oss genom hela dagen i princip. På kvällen kom Anki, Helena och Nadja och gjorde oss sällskap på förferren! Å HERREJESUUUUS är det enda ordet jag kan beskriva den kvällen med!..
Idag har jag iaf oont i hela kroppen och att kroppsdelar, har ett stort blåmärke på höften och har ont i fingret efter att jag igår på något konstigt vis blödde från det :S! Helt plötsligt såg jag att jag hade blod i ansiktet å sen droppade det ner på golvet från fingret, haha, dooonnoooo whyyyyy!??!?!
Ah, det säger väl en hel del!
Men jag ska inte säga att vi inte hade kul, för det tror jag nog vi alla hade ;D haha, roligaste kvällen på länge! och sjukaste för den delen!

Jag å alex somnade iaf vid fyra.. å jag tog tåget hem vid två.. Hoppade direkt in i duchen å satte på mig mysisar och lade mig i soffan med massa kuddar ocg filtar och kollade på High school musical ;D Kunde inte ha blivit bättre! Tänker inte göra ett piss ikväll.. ska bara ligga hemma och mysa! Har faktiskt inte ork till annat heller ;D



Hejdå!

Nu åker jag till världens bästa Arlex! I´ll be back on Saturday!
Hoppas bara jag inte får sova på tvåsitssoffan dom här två nätterna ;(
image354

Mys :)

image353


Mysig kväll med Madeleine, te, tända ljus och fotbollsgalan slår aldrig fel efter en "hård" arbetsdag :)

Fars dag :)




Skönt det var att komma hem till en massa snö och halka! Har missat flera dagars snö bara för att man varit i Sthlm i helgen :( Det snöar ju aldrig där!
Gav min far en tröja i present idag.. Och jag, jag fick dom här :D gosnosiga!

image352

Barney!


På mitt såkallade "jobb", vet inte om jag kan kalla det för det längre :P Har jag bara den här veckan sett över 10 ggr på ett "typsikt-engelsk-barnprogram" Har lärt mig alla fraser och alla sånger utantill och jag förstår inte varför dom vill fortsätta titta. Blev jätteglad när det var slut för elfte gången och Daniel lade sig på golvet och frågade vilken knapp han skulle trycka på, visade honom direkt off-knappen, men det förstod han var fel och tröck på Play och hoppade glatt till  soffan igen!
"Men du behöver ju faktiskt inte titta" säger väl ni nu, men det spelar ingen roll vart jag går. Går jag upp på övervåningen så följer sångerna med mig! :'(!!

image343


Annars idag har jag varit hos tandläkaren! Bara ett liitet liitet hål som ska lagas i decmeber.. Mitt andra hål i hela mitt liv. Jag har tänder av ståååååååål!

Imorgon kommer jag hem vid halv elva, elva ungefär! Kommer inte kunna somna förns halv ett, sen måste jag upp vid fem, halv sex. För vid sju kommer marcos föräldrar och hämtar mig för begravning i Sthlm :(

Annars är allt bra, tack! Soo long!
:)


Jaffa

Har varit i flen över helgen och åkt mototcykel med svärfar :D å chill chill! Idag har jag blivit stoppad av polisen, när jag körde med skolan, så jag fick blåsa, intressant.. ikväll; jobbat och varit med madeleine å ätit våfflor. Tack för mig!


:D

Sitter och läser mina gamla blogginlägg och kan bara konstatera en sak: Jag är så jäävla sköööööööön! HAHA, så klockreeeen!!!!!!!!!!!

Hey lover ;)

Har precis kollat klart på Mtv galan! FÖRHOPPNINGVIS så känner ni till Anton från Sthlm som startade Bevara oss från gatuvåldet på Face, som blev en succé all over! Som ikväll var på MTV galan och fick ta emot Free your mind priset från Snoop! Fyfan va cooolt! :D Han stod där precis bredvid Snoop, framför miiiljoooner människor runt om i världen och höll tal och fick sitt pris! Fan vilken upplevelse :D
För mer än en månad sen var han en nobody, å idag stod han på mtv galan :D amen hallå liksom...

Annars då? Vad har hänt? Ah, lite allt möjligt.. har jobbat varje dag den här veckan, några timmar. Ungarna blir bara mysigare för varje dag. Emma ska lära mig engelska.. Vi började lite smått igår med att Häst = Horse! -Okej, då vet jag det, sa jag :)
Å häromdan berättade dom på dagis vad Daniel hade sagt - Idag kommer min Elin och hämtar mig! Naaaaaaaw! gullegriiiiis! Man vill ju bara lyfta upp dig å skaka! :)

Igår kom Pixie och michaela hit. Hon har blivit såå stor, pixie sötnos! Inte någon valp man lyfter upp längre! Men jag lyckades lyfta upp henne förut, men tung som fan var hon!

Michaela och jag åkte till Eskilstuna idag medan mamma o erik bakade bullar :) Kom hem med: Ingenting! Strålande! sååå strålande!

I helgen blir det förhoppningsvis Heron imorn, å mys i Skebokvarn!

image340