fis har ny tv :D

image382

  

En 42 tummare, med ljuslampor där bakom för ögonens skull. Är det grön gräsmatta så lyser dom grönt! Smart va? ;)

;')

Inatt när jag och Madde åkte hem, klockan fyra, så var det inte en endaste liten bil ute, bara vi! Otroligt konstig känsla, men det var skönt att bara glida!
Pappa ringde vid två och undrade vart jag var - Om det var bilen eller mig han var orolig för får jag nog aldrig veta!

Otroligt rolig kväll/natt! Madde blev hög på allt socker vi smällt i oss, och jag kunde inte sluta skratta! Extra roligt blev det när pojkarna inte tyckte vi var någe roliga alls ;s Men dom förstod ju bara inte ;p
-Nej, vi är inte här!
Åh, Du är så sjuk Madde!

Vi var iaf tvungna att ta en lång promenad idag för att prata ut! Och planera ;)

Nu ska jag åka iväg till fisis! Imorn ska vi på barnkalas! och resten av dagarna ska jag försöka rea-shoppa! Även om jag verkligen hatar mellandagsrean!


Vi körde med hundtortyr här i jul!
image380

image381

Armand Van Helden - I Want Your Soul


Årets julklapp! :D

Nu är vi där igen, hela strängnäs är ute och festar förutom jag! Det känns sådär lite b alltså! Men men, istället går jag runt i min nya mysdress :D och har typ kollat på film hela dagen, känns helt okej det med!

Jag spar upp mig som sagt till nyår! Då blir det festa för hela slanten! Helena, vi skiter att du jobbar dagen efter, det är bara nyår en dag om året ;)
Nyåret firas iaf i Eskilstuna. Ska bli roligt att träffa dom man inte träffat sen studenten i princip! Jag är iaf förväntansfull :D
Men vad fan ska man ha på sig?

Igår var det julafton! Hoppas ingen missade det, för då får ni vänta enda tills nästa år! (hihi). Vi hade våra vanliga traditioner, här ska inget ändras! Vid ett åkte jag och hämtade farmor och farfar, morfar var redan där, fikade, kollade på kalle och drack glögg, efter det började dom vuxna med maten och barnen kollade på "Kan du vissla Johanna" :D Sen åt vi mat, sen fikade vi igen, sen "Karl Bertil Johnsson jul", seeeen julklappar!
Pixie öppnade själv sina paket, hon var såå duktig, hon var aldeles ivrig! (Jag ångrade dock att jag gav henne en leksak som tjuter)
Och jag är glad för allt jag fick också, Happy happy. Tack tack!

Å familjen fick årets julklapp. En GPS :D av farmorofarfar! hihiihihihihi! Jag och pappa var ute och testade den idag :D Vi testade att åka fel, men hon hittade bara en annan väg, jag som trodde hon skulle säga fel väg, som dom gör på bilspelen ;)

Imorn ska vi åka till farmorofarfar å äta maat, sen blir det madde på kvällen ;D


Lägger upp två klipp på min älskling! Vet inte hur många ggr jag har kolat på dom här klippen, men jag kan inte sluta grina! Han är ju så jävla skön! ;')


Nu blir det Sex and the city sen soova! förhoppningsvis ;)

God Jul

image379 

-Dumma Elin som måste ta 50 kort på mig innan hon blir nöjd! Kolla nu vad trött och sur jag ser ut

!


Please Santa?

image378
Please, be under my Christmas tree?
*fniiizzzzzz*

Jullov

idag fick jag semester, eller jullov om jag får välja själv! Känns ofantligt bra, ända tills 7 januari! Kan ju faktiskt inte bli mer bättre! Pengarna kommer ju rulla in lite smått iaf om man säger så ;) Har ju tagit mig äran att ta hand om Mopsy och Flopsy  (kaniner ;) under dom här veckorna som familjen goes back to Irland! Får nog ta hjälp av Madde några ggr så att dom är levande när dom kommer hem!
Fick en julklapp idag också :) mhmm me lajki! Dom måste älska mig!

Annars flyter livet på, julstädning, julbakning och julpyntning är i full gång här hemma om man säger så! Men det går sin illa gång till färdigt!

Har förstås varit med Madde idag också! Börjar bli en vana nu att ses varje dag, nästan varje dag iaf.. Och gör vi inte det, så känns det mest bara konstigt! Om det handlar om fem min eller fem timmar, spelar ingen roll, hon måste liksom finnas där på nått sätt!
Nu när jag skriver detta så har jag kommit på ett mönster; Sen vi föddes så har vi ju alltid träffats när våra mödrar bestämde (vi hade ju liksom inget val, iaf inte jag ;) Sen när vi kom upp några år, då träffades vi nästan varje dag på hela sommaren och lite då och då liksom! Sen var det semster ett tag, ett ganska bra tag. Sen började vi ses nästan varje dag efter skolan. Sen var det semster igen, då det handlade om månaders uppehåll! Å nu är vi där igen! Nu behöver vi varandra, vi båda måste liksom ha den vanliga dosen av varandras liv!
Vi är som ett förhållande med många uppehåll i bagaget, men just nu är vi mer än förälskade igen!



Nej, nu hälsar vi jullovet välkommen (åh vad jag längtar tillbaks till skolan)!


Leona Lewis - Bleeding Love


Generösa Elin!

Herregud vad jag är generös med julklappar i år! Känns som jag drar kortet hela tiden, och ingenting till mig liksom! Men som alla säger; Det är ju såååååå mycket roligare att ge än få ;)
Är klara med alla nu iaf, förutom en sak som marco ska fixa imorn på jobbet till mami o papi ;)

Innan jag åker hem från fis imorn så ska jag dra kortet lite åt mig också ;D

Gratis Bio :)

Bli medlem så kan vi gå på bio allihopa tillsammans :D:D

Det är ju bara att klicka på länken så fixar det sig ;)

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=23105

<3

Hej, min nya älskling! Du är underbar och såå välkommen :)

image377

:O

Hej!
Enligt ditt önskemål
är nu 4670?????? med
abonnemangsformen
3Bomben 199 förlängt
till och med 2010-03-06.
Ha en trevlig dag!
Hälsningar 3



Jo, tack! Nu kändes det ju mycket bättre!

Ny bil :)

Imorn ska vi hämt våran nya bil :) Att jag var tvungen att ta körkort för att vi äntligen skulle köpa oss en ny ;) men abolut inget mig emot! Som vanlig så blev det ju inte den jag ville ha, men det gör ingenting!
Äntligen kan jag ta bilen när jag jobbar sent och typ.... när jag ska ner till ica bara ;) 

image376


Man kan ju dö för mindre

Har varit i eskilstuna med Helena hela kvällen! o herregud, hennes inbromsningar gör att jag får hjärnskakning, speciellt när man inte är beredd på dom.. Hon har en så söt bil, som inte alltid vill som man själv vill.. Så att stå på parkeringen i tio minuter för att låsa alla fyra dörrar kan man lätt roa sig med!
Vi 18 var vi iaf ute på tuna park, shoppade lite julklappar å bara gick runt! När det stängde åkte vi till Subway såklart :D Råkade sitta där i en och en havltimme! Tog en sistaminuten på Ica maxi gjorde vi också.. sen får vi hem.. till mc donalds och tog en varm choklad.. Och planerade att det blir en dag i eskilstun imorn också.. men den här gången tar vi stan :)

Men innan dess måste jag o familjen fixa lite andra saker .. ;)



image375

Ursäkta röran..

Nu har jag fått fnatt igen.. Ville ha lite förändring i mitt rum igen, var ju inte så länge sen jag målade om i rummet. och nu ska det målas igen, möbler den här gången, och en del ska ut och en del nytt ska in :)
Det kommer nog bli bra när det väl är klart, just nu är det en enda röra och jag blir trött av att bara kolla på det.

Annars.... hämtade körkortet idag :) hihi! lovely! Nu känns det på riktigt!
Sen har jag jobbat, både imorse och eftermiddag/kväll! Och sen bara målat och flyttat möbler!
Och imorn blir det ungefär samma sak faktiskt! Tar nog en paus nere på stan också ;)


Nu behöver jag lite julmust tror jag :)

Hjälp mig!!!

image373
image374
lila, svart eller ingen utav dom? I need your help. Har ju fått ett sånt bra erbjudande :D Men jag är inte säker! :/


1:a advent!

Det blir aldrig som man tänkt sig, aldrig aldrig! Det blev inge skebo och inge firande av fisen heller knappt för den delen, men det var ju varken första eller sista gången han fyllde år, om man säger så, förhoppningsvis ;P

Igår blev det fixande av olika saker och massvis med bilkörning, har redan tröttnat på skiten, nästan! På kvällen åkte jag o marco till jobbet mitt, skjutsade chefefen, "cheferna" till stallarholmen, marco fick vara kvar ensam med barnen, haha!
Var lite småläskigt att åka hem sen själv, med tanke på vädret och väglaget, men det gick fint :) Roligt att åka själv med sin egen "bilskiva", jag man poppa hur mkt man vill, och sjunga med hur högt man vill utan att någon klagar på stämman!
Klockan två på natten var vi hemma igen! Trötta som stryk båda två!

Upp tidigt idag för att åka in till marifred för julmarknad! Det var mys det. Jag o fis vann tre smällkarameller, hihi!
Sen åkte marco hem, han tyckte väl att jag firade honom dåligt :( Så han åkte upp med hans familj istället!
Ikväll har jag varit i kyrkan med mami o papi! Fint var det det!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, upp klockan sex imorgonbitti för att jobba! Sen blir det tandläkaren sen stan med Madde, sen jobb igen!

å Välkommen, Madde till klubben :) Vi ska ha såå mysiga playtimes ;P



image370