weho!

Idag har vi namnsdag; Elin & Helena!
Yeaaaah !:D:D:D Grattis Grattis till oss !!

image201

wwwwieeee:D

Nu är jag hemmamamammamamamamama !!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D

Det blir aldrig som man tänkt sig...

.. Jag som verkligen inte skulle ut igår, lyckades ändå shaka ass tills stängningsdags!
Japp så är det! Hade kollat klart på Ebba & Didrik (som är en serie som jag aldrig kommer kunna förstå mig på. Hur tänkte dom egentligen?) Ja, iaf. Så ringer Alexandra -Klart vi ska ut. Kommer snart och hämtar dig! Fort somfan gjorde jag mig iordning (måste dessutom shoppa gärnet snart. Det ska inte vara så här lätt att välja partykläder. Blev dock jeans, vilket blev såååå jäklans svettigt! Flera gånger trodde jag att jag hade kissat på mig, men det var bara stjärt, lår och ben-svett ;)
Men dom som känner Alexandra vet att hon är inte så jävla snabb i puckarna när det väl behövs! Dåren med körkort kom efter ett tag iaf! (Å där hade vi missat gratiséntren)
Fort till Åker för att hämta cissilutten och malinbralin och mariafiram (som var i sina egna extas) ;)
Hög musik somfan i bilen brusade vi iväg,  sen blev det singstar (utan singstar) !

Väl framme började det regna; mitt hår blev lockigt (som jag inte ville ha det) Cissis blev rakt (som hon inte ville ha det) Alexandras blev ingetdera (som hon inte ville ha det) Alla var nöjda alltså!
Där inne var myyyyyyyy! Hon var arg på mig.. Fast det varade inte länge, för hon älskar mig ;)
Dansade gärnet kan man ju säga! Blev ju värsta aorobicpasset i tre timmar! Vi svettades väl typ bort 5 kilo svett tsm!

Sen droog vi hemåt! Kom dock hem klockan fyra! :D:D:D HAde iaf jätte rooooligt med mina flickor! Dom är bäst ibland!
Behövdes en utekväll, för om drugt 8 timmar (alltså fyra på natten inatt) åker jag upp till sommarstugan. 6 timmar bort. Ska bli oerhört skönt! Men hur ska jag klara mig utan dator i två veckor? och utan min telefon (med tre har jag ingen teckning där uppe) Hoppas dock att jag kommer få 56 sms när jag kommer till en stad med teckning, som dock ligger 8 mil bort!

Sen ska jag sitta på toan och spola i mängder ikväll (för dass, är det som väntar nu kan jag säga)

Försök att inte gråta så mycket nu.. Det kommer gå bra! Jag är snart hemma igen! :)

Kommer sakna :( :(

Hatar Mys kamera som visar ALLT som man inte vill visa! (Väntar på Malins bilder.. men segare människa får man ju leta efter. Så dom får ni se....om två veckor ;'(

   
 YES, That´s mine baby ;)


Play it for the girls
                              And for all the good times


Köat för att komma in på OT!!!!

Igår kom jag hem från skebokvarn.. har varit underbart att varit där i några dagar! Körde dessutom traktor igår :D:D haha, det var jättekuul! Marcoplutten var lite rädd så jag fick åka på låg växel ;P

Så när jag kom hem gick jag på promenad med mamma o pappa å pixie! Visade upp henne lite här å var! Hon blev väl trött några ggr, å det brukar resultera i att hon sätter sig på övergångsställene för att vila lite! Skitsama om det kommer bilar, vad gör det henne?

Sen var det bara att göra sig vacker, för sen kom alexandra å tessie hit. Satt på balkongen å drack lite.. Sen ner på riva.. sen in på OT! För er som inte vet så är det ett "uteställe" för 50+! Men det var det enda som var öppet så! Det är helt otroligt att vi var tvungna att köa!
Kom hem vid halv fyra! Både jävligt tråkg men även rolig kväll ;)

Var tänkt att vi skulle ut ikväll på lotus, men jag säger tack, men nej tack! HAr absolut ingen lust med det ikväll.. Hittar hellre på nåt annat.. lite lugnare.. Får se vad som hittas på!

Nej.. nu ska jag resa på mig.. Hare braaaaaa!

.....

If I lay here 
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life

Onsdags kväll :)

Hey you ;P
Vill ni veta vad jag gjorde på min treårsdag? ! haha, den spenderades mest med min älskade barndomsvän Madde :d Absolut inget jag klagar över, för det var det bästa på länge!
Förhoppningsvis drar hon å jag till Norge å jobbar! Om hon litar på mig och tror att jag kan jobba och hålla i ett hushålle.. Men jag lagar maten ;).. Nej, men serisöt, det tål faktiskt att tänka på! Tycker jag :D

Sen vid elva på kvällen, kom familjen Jansson å hämtade mig, så drog vi till Skebokvarn, å åt bullar med ett glas kall mjölk! Sen gick vi princip å lade oss! Det var min dag det :P haha !
Kunde ju ha blivit lite mer romantiskt, but whatever :P

idag har vi inte gjort nåt speciellt, jag å marco sov till typ tolv! Ja, Madde;P Och då blev vi väckta!!!!!!
Sen har vi inte gjort så mycket mer, varit ute å lekt, å sovit under trädet med madreasser å kuddar ;D

Nu sitter jag på en dator å marco på datorn bakom mig! Märks att vi tycker om varann va? Ja, därför det var treårsdagen igår.. Hahah ;P
Nej, nu ska jag sluta tjata om den........................................................................

Hare bra alla.. Saknar alla som jag inte träffat på länge! TÄNK PÅ DEEEEEEEEEEEEET!!
PUSSI ;


3 år !!!!!!!!!!!!!!:DD:D:D:D::D:D

Imorgon, Tisdag, 2007-07-10 Är det min och marcos daaag !
Hela tre år sen jag blev världens lyckligaste !!:D:D:D:D:D:D Å det är jag fortfarande! Å forever fooorever ;)
Så imorn blir det pusskalas! PUSS PUSSPSU SUPSUPSU USPU UPUUUUUUUSSSPU US SPSUSUpuPUSSSSSSSSSSS!

Min prutt är vääärldens fiinaste !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag bjuder på en gammal puss-bild! Sådär lite passande va?;)

image191

Jag är inte trött....

å klockan är snart halv fyra ! god damn !:P Blev ingen övernattning för min del.. Å Erik skulle ut så han hängde inte ens på till farmor o farfar.. Men jag åkte iaf dit.. Käkade å hade det trevligt.. Sen vid elva kom alexandra å hämtade mig! :D Det tyckte jag om!
Så vi åkte in till strängnäs å föröskte ragga upp lite folk, för vi var partysugna :P Men som sagt så är det ju 19års gräns här i stan på en lördag.. Såaate jaa.. vad gör man då då? Jo, man crusiar runt med musik så att folk tror att vi ska på fest ;P Och så kan man ju stå på bk.parkering å kolla på.. Tillslut somnade alex.. jag var pigg, även fast vi hade setat i bilen i sammanlagt 2 timmar ! haha, vi är fan tragiska! Men mysigt, det var det tamesatan!
Nu är klockan natt, å erik kommer snart också hem, så då slipper jag vara själv!

Trevligt trevligt med andra ord ;) yes yes!
oh herregud ;

Mariefreeeed!

image188

Här har ni nått fint att kolla under natten medan jag är hos farmor och farfar med familjen och grillar och har det riktigt mysigt! :d

Puss!

(Jag förvränger fortfarande mina bildeer även fast jag haft grafiska i tre år :S Damnit)


Transformers!!

image186

image187

Helt klart en sevärd film! Tycker att den var skitbra.. Den bästa på länge! Både rolig, spännande med en skvätt action! ;P
Mellanpopcron å en stor dricka för 47:- var det en tooppeenfiilm ;)

Torsdag :)

Go´Lunch :)
Sov som en prinsessa imorse, å drömde jätte bra drömmar.. så ringer det på dörren, pappa öppnar, hör att det är till mig.. Så kommer Helena intraskande, pigg o´gla.. Å där ligger jag å försöker se så fräsh ut som möjligt, men inser senare att det inte går någe bra.. (Eftersom att hon satte sig på golvet eftet ett tag, istället för sitta på sängen, Jag vet inte, kanske jag lukta too much ;)
Var iaf trevligt att hon kom.. Fick ett jätte fint kort på oss, som hon hade skrivit på där bak! Åh, hon är så fin. Så bra att jag har henne <3

Efter att hon hade gått kunde jag inte somna om så jag gjorde mig i ordning och åkte ner på stan med pappa å fixade lite på stan.. bland annat så gick jag in på ams och sa att jag ville in skriva in mig som arbetslööööös!! :'(
Det gjorde så ont i magen av att bara gå in där, å sen säga dom orden också :'(
Men jag vill vara det ett tag till, å bara njuta! Kommer ändå jobba resten av mitt liv sen :P Förhoppningsvis!

Ikväll ska vi åka å klippa oss hos släkten.. Ska bli oerhört skönt.. Sen ska jag ta pendeln upp till sthlm (eller om dom vill köra mig upp ;))
Sen imorgon ska jag shoppa shoppa shoppa shopppapappaa !!! Har inte gjort det på över en månad, om inte mer.. Å då är det katastrof, det kittlas i hela kroppen bara jag tänker på det ;) Så det ska jag göra iaf! Men kommer sluta med att jag inte kommer hem med nåt, men jag måste få hoppas !

Ha det bra allesamamns ! Puss ;P

image185
HAHA!


Update;
Kunde inte vänta en hel vecka på att se vem som vann The next pussycat Doll, så jag ladda ner det och har precis kollat på det.

Varför blir det aldrig som jag vill?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?! fan fan fan fan :P
Tur att jag inte väntade, för det hade inte varit värt det!!

mhmmhmm ;)

image182

Jag kan iinte sitta still när den här är på högsta volym ;)
(även om jag gjorde misstaget att ha på paus när detta togs :P Plus att fotot i sig är lite dåligt, men jag gick faktiskt inte foto ;) )

Sen kan jag inte sitta still när min älskling är i farten heller (Även om hon sover på det här kortet och är i sig tråkig )


image184

EFTERLYSNING!!!

Hallå Hallå hemliga armén :P
Nej, allvarligt,

Hallå Hallå mina vänner !!!
VART HAR NI TAGIT VÄÄGEN??? TYCKER INTE DET HÄR ÄR ROLIGT LÄNGRE !!! :( :( :(
VART HÅLLER NI HUUUUS?!?!?!?!??!
SKA VI ORDNA NÅN JÄKLANS "MÅSTE TRÄFFAS DAG" SNART ELLER??!?!?!?
SNART BÖRJAR JAG GRÅTA AV SAKNAD, FAKTISKT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dom som känner sig träffad, har blivit träffad rätt i magen :P
Sådeså !!!
Ni har väl inte glömt bort mig ????????????????????

image181

Härligt sköönt :)

Måndag idag :) Tog en härlig sovmorgon med älsk.. Gick ner på stan i fixade lite ärenden, sen köpte vi oss en glass och lite tidningar och tog en filt och lade oss under ett träd nere vid hamnen i parken .. Ashärligt!! Log där i ungefär fyra timmar.. Mysfaktorn var hög om jag så får säga ;P Vi slumrade förstås till lite också, men vem kan låta bli när man ligger sådär härligt skönt till ? Jag kan inte motstå iaf !

Nu blir det lite käk å nu på kvällfronten vet jag inte vad som hittas på.. Blir väl antingen chill resten va kvällen med en liten promenix om jag får säga mitt ;P

Puss Å ha en bra kväll all of you :P